04 / 05 / 2024

Rezzan Benardete Alem Dergisi

Rezzan Benardete Alem Dergisi

Dekorasyon ve moda tasarım markası olan 'R&B Living'in sahibi Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Benardete, 3 yıldır aynı evde yaşıyor.

Konut kira bedelleri neye göre belirlenir?

Gözlemgazetesi köşe yazarlarından Rebia Rezzan Özduran bugünkü yazısında ev kira bedellerinin belirlenmesine yönelik hukuki süreci kaleme aldı. 

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alem Kevser İnşaat Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Khır Alrıfai tarafından kuruldu.

MED Alem Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MED Alem Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayça Doğan ve Nevzat Doğan tarafından tarafından kuruldu.

Alem Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Alem Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi bugün 130 milyon 310 bin 283 TL sermaye bedeli ile açıldı.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Taksim Camisi'nin alemi yerleştirildi!

Taksim'de inşaat çalışmaları devam eden camide ana kubbenin üzerine alem yerleştirildi. Yapımı tamamlandığında camide 2 bin 500 kişi aynı anda ibadet edebilecek....

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Karon Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Sadır, Sebahattin Sadır, Hatice Rezzan Sadır ve Hüdai Selim Sadır ortaklığında kuruldu. 

Ddbox Mimarlık İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ddbox Mimarlık İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Rezzan Gülsün Kurt tarafından kuruldu. 

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Fateh Arap Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Atef Alem, Mahmud Khralla, Shahır Housh, Manhal Ghanem ve Naım Abu Rıash ortaklığında 350 bin 200 TL sermaye ile 14 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Türk inşaatçıları Astana 2017 Expo’ya damga vurdu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Vahap Munyar, bugünkü yazısında Astana 2017 Expo’sunu değerlendirdi. Munyar, yazısında ''Nur Alem”i Sembol İnşaat’ın yapması, Astana 2017 Expo’suna damga vurduğumuzu ortaya koyuyor'' ifadelerini kullandı.

Vural Gökçalı evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Modacı Vural Gökçalı ile Meral Gökçalı, Bodrum'un Gündoğan'daki evlerinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Villadaki tarihi eşyalarla ev müzeye dönüştü.

Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı!

Dekorasyon ve moda tasarım markası olan 'R&B Living'in sahibi Rezzan Benardete evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. Benardete, 3 yıldır aynı evde yaşıyor.

Rezzan Benardete Alem Dergisi Haberi

Rezzan Benardete Alem Dergisi

Dekorasyon ve moda tasarım markası olan 'R&B Living'in sahibi Rezzan Benardete 3 yıldır yaşadığı evinin kapısını Alem Dergisi'ne açtı. 






Benardete, tarzını zamansız, tahat ve huzurlu olarak tanımlıyor.  Benardete'nin evinin her köşesnde kitaplar, kaplumbağa bibloları, taze çiçekler var.






Rezzan Benardete, İstanbul, Londra ve Paris'teki antikacılardan topladığı eşyaları bir araya getiriğp dekorasyonda farklılık yarattı.