25 / 07 / 2024

Riad Daaboul

Riad Daaboul

Daaboul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Riad Daaboul tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Fatih, Karagümrük Mahallesi, Sarmaşık Sokak'ta kuruldu.

Almasa Internatıonal Trading Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almasa Internatıonal Trading Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Riad Alkanaan ve Tarık Bannoud ortaklığında kuruldu.

Al Majd İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Majd İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Hamam Dabol, Manal Daboul, Abdulraheem Daaboul ve Mohammad Zıyad Daher ortaklığında kuruldu. 

Daaboul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daaboul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Riad Daaboul tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Fatih, Karagümrük Mahallesi, Sarmaşık Sokak'ta kuruldu.

Maarawi Yapı Yatırım İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Maarawi Yapı Yatırım İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Riad Al Maarawi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Şişli, Meşrutiyet Mahallesi'nde kuruldu.

Riad Daaboul Haberi

Riad Daaboul

Daaboul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Riad Daaboul tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


Daaboul İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...