01 / 05 / 2024

Richard Moore 3. havalimanı açıklaması

Richard Moore 3. havalimanı açıklaması

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore, Türkiye ve İngiltere arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesinde geniş bir yelpaze bulunduğunu belirterek, 3. havaalanı, enerji gibi gelişmelere odaklandıklarını kaydetti.

İstanbul Finans Merkezi projesine İngiltere'den destek!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, İstanbul Finans Merkezi (İFM) Projesi'ni desteklediklerini belirterek, iki ülkenin gücünü birleştirmesi halinde ortaya çıkacak sinerjiyle İstanbul'un önemli bir finans merkezi haline geleceğini söyledi.

Kayseri'deki tarihi binalar korunuyor!

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Moore, "Türkiye'nin en iyi örneği olarak inanılmaz gelişmiş bir kent oldu. Özellikle tarihi binaları iyi koruyorsunuz ve bundan çok etkilendim" dedi

Richard Moore: 3 havaalanına odaklandık!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore, Türkiye ve İngiltere arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesinde geniş bir yelpaze bulunduğunu belirterek, 3. havaalanı, enerji gibi gelişmelere odaklandıklarını kaydetti.

İstanbul finans merkezi olmak için çok iyi konumda!

Birleşik Krallık Büyükelçisi Richard Moore, bugün itibarıyla Londra ve Uzakdoğu arasında bir finans merkezi olmadığına dikkat çekerken "Bence İstanbul finans merkezi olmak için çok iyi bir konumda yer alıyor" dedi.

Richard Moore: Türkiye'deki altyapı projeleriyle ilgiliyiz!

Büyükelçi Richard Moore, İngiliz firmalarının Türkiye'deki büyük altyapı projelerine de ilgi duyduğunu belirtti. Moore, "büyük inşaat yatırımları da İngiliz şirketlerin ilgi alanına girebilir." şeklinde konuştu.

Richard Moore: Finans Merkezi Avrupa için de faydalı!

Londra'nın İstanbul'a bu alandaki tecrübesinin aktarılması yönünde çaba gösterdiklerini anlatan İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, İstanbul'un uluslararası ve bölgesel finans merkezi olmasının Londra ve Avrupa için de faydalı olacağını belir

Richard Moore: İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor!

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore: "Dubai, off-shore bir finans merkezi ama Türkiye farklı. Çünkü Türkiye'nin iç piyasası çok güçlü. İngiliz şirketler Türkiye'deki yatırım ve işbirliği fırsatlarını gözlüyor." ifadelerini kullandı.

İngiltere'de bir otoparkın altından 3. Richard'ın iskeleti çıktı!

400 yıldır kayıp olan İngiliz Kral 3. Richard'ın iskeleti, Leicester kentinde bir araba parkının altından çıktı...

Türkiye müteahhitlik sektöründe 3'ncü sırada!

Devlet Bakanı Zafer Çağalayan, gelecek 3 yılda müteahhitlik sektörünün en az 50 milyar dolarlık iş hacmine ulaşmasını hedeflediklerini belirterek, "Sizin gücünüzü biliyoruz, bunun alt yapısını da hazırlayacağız" dedi

Afyon Genelioğlu Evleri'nde 110 bin TL'ye 3+1!

Afyonkarahisar'da inşa edilen Genelioğlu Evleri'nde 3+1 konutların fiyatları 110 bin TL'den başlıyor…


Helenium Sun'da 3+1 280 bin TL'ye! Son 6 konut!

Kartal'da inşa edilen ve toplam 211 konuttan oluşan Helenim Sun'da 2+1'ler tükendi. 3+1'lerde 6 daire kaldı

TOKİ, Ankara Yapracık'ta 3 bin 232 konut yaptıracak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Yapracık 1,2,4,5 ve 6. bölgelerde toplam 3 bin 232 konut yaptıracak

3 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 3 firma çeşitli bölümlerde istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak

Richard Moore 3. havalimanı açıklaması Haberi

Richard Moore 3. havalimanı açıklaması

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Türkiye ve İngiltere arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesinde geniş bir yelpaze bulunduğunu belirterek, perakende, enerji ve finansal hizmetler alanlarının yanı sıra İstanbul 3. havaalanı, sağlık kompleksleri ve nükleer enerji gelişmelerine odaklandıklarını kaydetti.


Büyükelçi Moore, Türkiye ile İngiltere arasındaki iş birliği fırsatlarını AA muhabirine değerlendirdi. İki ülke arasındaki ilişkilerin şu anda oldukça iyi olduğunu ifade eden Moore, "Türkiye çok enteresan bir piyasa. Oldukça genç bir nüfusa sahip. Dünyada avantajlı bir konumu var. İstanbul'a 4 saatlik uçuşla inanılmaz bir piyasaya ulaşılabiliyor" dedi.


Türkiye'de 2 bin 700 İngiliz şirket bulunduğunu aktaran Moore, Türk şirketlerin de İngiltere piyasasında başarılı örnekler ortaya koyduklarını kaydetti.


İngiltere'de özellikle doğrudan yatırım faaliyeti için oldukça olumlu bir atmosfer olduğunu belirten Moore, "Geçen yıl Yıldız Holding büyük bir...