01 / 05 / 2024

Richard Moore İstanbul 3. havaalanı

Richard Moore İstanbul 3. havaalanı

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Moore, Türkiye ve İngiltere arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesinde geniş bir yelpaze bulunduğunu belirterek, 3. havaalanı, enerji gibi gelişmelere odaklandıklarını kaydetti.

Richard Branson'dan girişimcilere 10 tavsiye!

Öğrenme güçlüğü olduğu için okulu bıraktı ve 16 yaşında dergi çıkararak iş dünyasına adım attı! Şu an İngiltere'nin en zengin insanlarından birisi! Richard Branson'dan girişimcilere  birbirinden eşsiz 10 tavsiye geldi! İşte Richard Branson'dan girişimcilere 10 tavsiye...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Robyn Moore Malibu'da 17.5 milyon dolara ev aldı!

Ünlü oyuncu Mel Gibson'ın eski eşi Robyn Moore, 17.5 milyon dolara okyanus manzaralı, gösterişli bir ev satın aldı.  

Demi Moore banyosunu neden ofise çevirdi?

Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızları arasında olan Demi Moore, yine en çok takip edilen isimlerden biri... Bunun nedeni de banyosunu ofise çevirmesi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

RE/MAX’liler Richard Robbins ile buluştu!

RE/MAX Türkiye tarafından düzenlen etkinlikle dünyanın en iyi gayrimenkul koçu olarak gösterilen Richard Robbins, etkili sonuçlar alabilmek için düşünce tarzının nasıl mükemmelleştirilebileceğinin sırlarını paylaştı. 

Irma kasırgası Richard Branson'ın adasını yerle bir etti!

ABD'de hayatı cehenneme çeviren Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın da adasını yerle bir etti.

İşte Richard Branson'un 180 bin dolarlık adası!

Richard Branson dünyanın en tanınan Britanyalı zenginlerinden. 5 milyar dolar servetiyle sınırların dışında yaşamayı seven milyarder şu sıralar kasırgaya rağmen ayrılmadığı kendine ait adası Necker Island ile gündemde. İşte adanın hikayesi...

Demi Moore New York'taki evini 45 milyon dolara sattı!

Hollywood yıldızı 54 yaşındaki Demi Moore, New York'taki Central Park'a bakan tripleks villasını sattı. Moore, 75 milyon dolar istediğini evini 45 milyon dolara sattı.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Richard Gere malikanesini dördüncü kez satmaya çalışıyor!

Ünlü oyuncu Richard Gere, Hamptons'taki mülkünü bir türlü elden çıkaramadı. Gere, çok geniş bir arazi içinde yer alan çevresinde misafir evleri de bulunan Strongeheart Manor adlı malikanesini üç yıl içinde dördüncü kez satmaya çalışıyor.

Richard Moore İstanbul 3. havaalanı Haberi

Richard Moore İstanbul 3. havaalanı

İngiltere'nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore, Türkiye ve İngiltere arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesinde geniş bir yelpaze bulunduğunu belirterek, perakende, enerji ve finansal hizmetler alanlarının yanı sıra İstanbul 3. havaalanı, sağlık kompleksleri ve nükleer enerji gelişmelerine odaklandıklarını kaydetti.


Büyükelçi Moore, Türkiye ile İngiltere arasındaki iş birliği fırsatlarını AA muhabirine değerlendirdi. İki ülke arasındaki ilişkilerin şu anda oldukça iyi olduğunu ifade eden Moore, "Türkiye çok enteresan bir piyasa. Oldukça genç bir nüfusa sahip. Dünyada avantajlı bir konumu var. İstanbul'a 4 saatlik uçuşla inanılmaz bir piyasaya ulaşılabiliyor" dedi.


Türkiye'de 2 bin 700 İngiliz şirket bulunduğunu aktaran Moore, Türk şirketlerin de İngiltere piyasasında başarılı örnekler ortaya koyduklarını kaydetti.


İngiltere'de özellikle doğrudan yatırım faaliyeti için oldukça olumlu bir atmosfer olduğunu belirten Moore, "Geçen yıl Yıldız Holding büyük bir...