14 / 05 / 2024

Rıdvan Fadıloğlu toki açıklaması

Rıdvan Fadıloğlu toki açıklaması

Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil bölgesindeki konutlar hakkında açıklama yaptı. Bundan sonra TOKİ dışında inşaat işi yapılmayacağını söyledi.

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğlu Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Güloğlu tarafından kuruldu.

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Şehitkamil için örnek kentsel dönüşüm projesi hazırlandı!

Gaziantep Şehitkamil belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, İpekyolu Kentsel Dönüşüm Alanı ve Karşıyaka yeni imar revizyon planını bölge esnafına tanıttı.

Şehitkamil Çıksorut Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 55 bin 500 metrekare büyüklüğünde 6 mahalleye hitap edecek Çıksorut Millet Bahçesi'nin kısa süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Şehitkamil Sanat Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep’in kültür-sanat hayatına farklı bir boyut kazandıracak olan Şehitkamil Sanat Merkezi’ni inceledi.

Gaziantep'te imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 29 Ekim Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşları imar barışı konusunda uyardı. 

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

Şehitkamil ticaret merkezinde inşaat sürüyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Çamlıtepe Mahallesi’ne yapımı süren Şehitkamil ticaret merkezini yerinde inceledi. 

Şehitkamil Belediyesi'nde her mahalleye sosyal tesis!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor.

Şehitkamil Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun her mahalleye vermiş olduğu sosyal tesis sözü Karakesek Mahallesi’nde de yerine getiriliyor. İnşaat çalışmaları devam eden sosyal tesisin kısa sürede tamamlanarak, mahalle sakinlerinin hizmetine sunulması hedefleniyor.

Şehitkamil Gazi Sosyal Tesisi inşaatı sürüyor!

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapımı devam eden Gazi Sosyal Tesisi inşaatını inceleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, tesisin Ağustos ayı içerisinde halkın hizmetine sunulacağını söyledi.

Rıdvan Fadıloğlu: Projelerimiz artarak sürecek!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu başkanlığında Şehitkamil Belediye Meclisi’nin 2017 yılı dönemi Mayıs ayı toplantısının birinci birleşimi gerçekleştirildi.

Rıdvan Fadıloğlu toki açıklaması Haberi

Rıdvan Fadıloğlu toki açıklaması

Şehitkamil Belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu eleştirilere cevap verdi. Fadıloğlu; “ Gaziantep de Şehitkamil de kolay bir yer değil.” diye konuştu.


Fadıloğlu; “ Şartları zorlu, köyden kente geçişin yoğun olduğu bir yerde iş yapmak kolay değil. Ama biz şikayet etmeye değil, hizmet yapmak için geldik. Her türlü zorlu şartta hizmet üretmeye devam edeceğiz. İş yapmazsanız hata olmaz. İşin yapıldığı yerde hata olması gayet doğaldır. Belediyemiz ekip ruhuyla çalışıyor. Yeşil alan eksikliği dile getirildi. Haklısınız. Ama Şehitkamil’in etrafı çevrilmiş, Üniversite, Küsget, OSB, Şahinbey ile çevrilmişiz. Geçmiş dönemlerde hazine arazileri satılmış, merkezde yeşil alan yapacak yer bulamadık. Arıl’da yeşil alan oluşturduk. Elimizden geldiğinde düzgün planlama yapmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana bitişik nizam yapıların yapılmasına izin vermiyoruz. Kendi kaynaklarımızla proje yapmaya...