19 / 05 / 2024

Rifat Ergör Deer Architects

Rifat Ergör Deer Architects

Mimar Rifat Ergör kimdir? Rifat Ergör, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Rifat Ergör, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Rifat Ergör..

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

Ergök Teknoloji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ergök Teknoloji Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Levent Ataer tarafından kuruldu.

Orkun Ergüney, Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Özak GYO tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan Turgay Arbak'ın görevinden ayrılması sebebiyle, yerine Orkun Ergüney'in atanmasına karar verildi. 

Thodex mağdurları avukatı Kürşat Ergün'den uyarı!

400 bine yakın kişinin paralarının buhar olduğu kripto para borsası Thodex mağdurlarının avukatı Kürşat Ergün, söz konusu paraların Türkiye'de bulunmayabileceğini dile getirdi.

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Gür Sondaj Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ergür tarafından kuruldu.

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ergün Evran: Aydın’da inşaat sektörü kaliteli konumda!

AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran, inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu dar boğazı, yeni yönetmelikleri ve sorunların çözümü için önerilerini de anlattı. Evran, ''Aydın’da inşaat sektörünü kalite bir konuma getirdik'' diye konuştu. 

Ergün Turan'dan teşekkür!

Toplu Konut İdaresi eski başkanı Mehmet Ergün Turan görevini Ömer Bulut’a devretti. Turan, mesai arkadaşları, sektör temsilcileri ve meslektaşlarına "Teşekkür" etti...

Emre Ergül, 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı!

Sabah ve Habertürk gazetelerinin Yazıişleri Müdürlüğünü yapan Emre Ergül, medyadaki işlerini askıya aldı ve 22 yıllık gazetecilik deneyimini inşaat sektörüne taşıdı.. Emre Ergül, Yunanistan'da ilk Türk markalı projeyi yapıyor..

Ergün Atalay: Türkşeker fabrikaları özelleştirmeden çıkarılmalıdır!

Türkşeker kapsamındaki 14 fabrikanın özelleştirilmesi için ihale sürecinin başlatılmasının ardından Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, " Türkşeker fabrikaları özelleştirme kapsamından çıkarılmalıdır." dedi..

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Rifat Ergör Deer Architects Haberi

Rifat Ergör Deer Architects

Rifat Ergör kimdir?

Rifat Ergör 1964 yılında doğdu. Eğitimini Mimar Sinan Universitesi Güzel Sanatlar Akademisi'nde 1987 yılında tamamladı. İstanbul ve Roma'daki mimarlık ofislerinde mimar ve tasarım danışmanı olarak faaliyetlerini sürdürdü. 


Halen Deer Architects kurucu ortağı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Mimar Rifat Ergör'ün projelerinden bazıları şu şekilde;


Paksoy Law Office New, Istanbul

Erke Green Academy, Istanbul

Workinn Hotel, Gebze

Serinn Hotel, Cappadocia

Sadri Alışık Residences, Istanbul

L'Occitane Head Office , Istanbul

Makina Post Production, Istanbul

Paksoy Law Office, Istanbul

Wall AG Headquarters, Istanbul

Medeu Ski Resort, Almaty

Public Restaurant Bar,Istanbul

Public Beach Club


Deer Architects

Cem Demirci ve Rifat Ergör ortaklığında kurulan mimarlık ofisidir. Deer Architects, 2009 yılında kuruldu.


E_ [email protected]

E_ [email protected]

A_ Mazharbey Cad. Perçem Sk. 1/3 Göztepe 

34730 Kadıkoy Istanbul

T_ +90 216...