10 / 05 / 2024

Rıfat Keleş Özgeçmişi

Rıfat Keleş Özgeçmişi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamulaştırma Müdürü Rıfat Keleş, bu görevine Nisan 2013’te atanmadan önce aynı müdürlükte Raportörlük, Müdür Yardımcılığı görevlerindeydi. Peki Rıfat Keleş kimdir? İşte cevabı...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

2 bin TL yardım parası nasıl alınır? Asgari ücretliler faydalanabilir mi?

Asgari ücretle çalışan ve maddi sıkıntılar sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşlar için sevindirici haber geldi. Peki 2 bin TL yardım parası nasıl alınır? Asgari ücretliler faydalanabilir mi? Şartlar nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? Eski tapular e-devlette görünür mü? Ölen kişinin tapusu nasıl alınır?

Tapu geçmişi sorgulama, araştırma sıkça sorulan sorular arasındadır. Peki Tapunun geçmişi nasıl öğrenilir? İşte merak edilenler!

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi?

Annemden miras kalan evde oturuyorum kardeşlerim çıkarır m? Miras kalan ev için diğer mirasçı kira alabilir mi? soruları vatandaşların aklını kurcalayan sorulardan bazılarıdır. Şimdi bu soruların yanıtlarına göz atalım!

Gümüş yatırımcıları bu haber size! Bu fiyatlardan gümüş alınır mı? Gümüş almak için geç mi kaldınız? 

Gümüş fiyatları son günlerde bir anda hızlı yükseliş kaydetti. Bir günde yüzde 9 değer kazanan gümüş fiyatları resmen fırladı. Peki bu fiyatlardan gümüş alınır mı, gümüş almak için geç mi kaldınız? İşte tüm merak edilenler...

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir ve bakır hurdaya zam geldi mi? İşte hurda fiyat listesi 21 Ağustos 2022

Dolar kurunda yaşanan hareketli seyir hurda fiyatlarına da yansıyor. Dolardaki yükselişle beraber geçtiğimiz Cuma günü hurda fiyatlarına büyük zam gelmişti. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir ve bakır hurdaya zam geldi mi? İşte güncel hurda fiyat listesi 21 Ağustos 2022...

Hurda fiyatları bugün kaç TL oldu? Demir ve bakır hurdaya indirim geldi mi? İşte hurda fiyatları 21 Temmuz 2022...

Dolar kurunda yaşanan artışın ardından dün demir ve bakır hurda fiyatlarına zam gelmişti. Peki hurda fiyatları bugün kaç TL oldu? Demir ve bakır hurdaya indirim geldi mi? İşte demir ve bakır hurda fiyatları 21 Temmuz 2022!

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! TCMB faiz artırımına gitti mi? İşte detaylar…

TCMB PPK toplantısında alınan faiz kararı, piyasalar tarafından merakla bekleniyordu. Peki bugün açıklanan kararda faiz artırımı yapılacak mı? Faiz sabit mi tutuldu? İşte detaylar…

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Şahinbey Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi’ni vatandaşın hizmetine açtı.

Rıfat Keleş Özgeçmişi Haberi

Rıfat Keleş Özgeçmişi

Rıfat Keleş kimdir?


20 Ocak 1974 tarihinde Düzce’de doğdu. 1984 yılında Cumayeri Merkez İlkokulu'ndan, 1988 yılında Bolu Anadolu Lisesi orta kısımdan, 1991 yılında Bolu İzzet Baysal Anadolu Lisesi'nden 1995 yılında Orman Mühendisi olarak İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi’nden mezun oldu. 


Halen aynı üniversitenin Orman Entomolojisi ve Koruma Kürsüsünde Yüksek Lisans çalışmaları devam etmektedir. Bunun yanında Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Mimarlık Anabilim Dalında “Kent Yönetimi ve Çalışmaları” Yüksek Lisans Programına da devam etmektedir. Eş zamanlı olarak Açık Öğretim Fakültesi İlahiyat Önlisans Programında öğrenim görmektedir. 


İş hayatına 1995 yılında başlayan Rıfat Keleş, 1995-1997 yılları arasında özel sektörde Şantiye Mühendisliği ve Şantiye Şefliği yaptı. 


1997 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde memuriyet hayatına başladı. Burada 1997-2002 yılları arasında Üretim Mühendisliği, Bölge Mühendisliği, Tanıtım...