15 / 05 / 2024

Rıfat Özbalçık

Rıfat Özbalçık

Mert İnşaat Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Rıfat Özbalçık tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 23 ağustos'ta Beşiktaş, Abbas Ağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi'nde kuruldu

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Mersin Rıfat Uslu'daki yıkımlar tamamlanıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında kamulaştırma işlemlerinde son aşamalara gelindi.

Muğla Milas'taki Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor!

Muğla Milas'ta bulunan 100 yıllık Rıfat Ağa Konağı yıkılıyor. Hisarbaşı Mahallesi’nde bulunan konak mahallelilin can ve mal güvenliğini tehdit ediyor.

Rıfat Kutlu: Arazi sattıkça borç düşeceğine, 8 katına çıktı!

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın huniyi ters tutarak bidona süt dökmeye çalıştığını söyledi. Işıklar döneminde çok sayıda arazi satılmasına rağmen borcun 8 kat arttığını vurgulayan Kutlu, “Bu resmen rezilliktir” ifadesini kullandı.

İsmail Hakkı Edebali: Yıldırım'ı yıkıp yeniden inşa edeceğiz!

Türkiye’de örnek kentsel çalışmalarından biri de Bursa’nın Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor. Yıldırım Belediye Başkanı Edebali “Yıldırım’ı yıkıp yeniden inşa ederek, marka değerini artıracağız” dedi.

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Gül Proje Viraİstanbul Konutları görücüye çıkıyor!

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından Gül Proje, Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte 1155 konuttan oluşan Viraİstanbul projesine imza atıyor.

İşadamı Rıfat Göbel Osmancık'a huzurevi yaptıracak!

Çorumlu işadamı Rıfat Göbel, Osmancık ilçesine huzurevi yaptıracak. 100 yatak kapasiteli huzurevi için Çorum Valiliği’nde düzenlenen törenle protokol imzalandı. Törene Çorum Valisi Ahmet Kara da katıldı.

Atom Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Yatırım Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atom Gayrimenkul İnşaat Geliştirme Yatırım Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Erdem Önder Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Sancaktepe, Yenidoğan Yunus Emre Mahallesi'nde kuruldu.

Aydın Köşk'te alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Köşk ilçesi başkan Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla güzelleştiriliyor. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla ilçe merkezinin yanı sıra Büyükşehir Yasasıyla mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor

Aydın'ın Köşk ilçesinde camiler onarılıyor!

Aydın'ın Köşk ilçesinde bulunan camiler ve çevreleri, Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç'ın talimatıyla güzelleştiriliyor.

Rıfat Özbalçık Haberi

Rıfat Özbalçık

Mert İnşaat Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Rıfat Özbalçık tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 23 ağustos'ta kuruldu. Mert İnşaat Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Şube Temsilcisi Rıfat Özbalçık olarak belirlendi. 


Mert İnşaat Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; yurt içinde ve dışında olmak üzere resmi ve hususi dairelerin tüm kamu özel ve tüzel kuruluşların hakiki ve hükmi şahısların inşaat onarım ve tamiratlarında bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mert İnşaat Turizm Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres: Beşiktaş, Abbas Ağa Mahallesi, Ihlamur Yıldız Caddesi,...