02 / 05 / 2024

Rings İstanbul bahçeli

Rings İstanbul bahçeli

Bahçeli ya da orman manzaralı teraslı büyük bir ev sahibi olmak isteyenler ya da AVM üzerinde bir Home Office avantajını yaşamak isteyenler için Rings İstanbul yeni dairelerini satışa sundu.

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villa!

Balek İnşaat imzası ile İstanbul'un Şile ilçesinde inşa edilen Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 20 villanın satışı devam ediyor. Peki Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet villa fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Levent'te 32.5 milyon TL'ye satılık bahçeli ev! 

T.C. İstanbul 8. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktal ilçesi, Levent Mahallesi, 851 ada 98 parselde yer alan 848 metrekare alanlı bahçeli evi 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Şişli'de 20 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli ev!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2003 ada 9 parseldeki bahçeli kargir evi 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Tarabya'da 25 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Tarabya Mahallesi'nde yer alan bahçeli ahşap evi 25 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Devlet Bahçeli'den son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Bahçeli ev arayışları yüzde 30 arttı!

Koronavirüs nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen vatandaşlar büyük şehirlerde bahçeli ev arayışına girdi. Talebin artması nedeniyle İstanbul'da bahçeli ev arayışı yüzde 40 arttı.

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Koronavirüsle İstanbul'daki bahçeli yalılara talep arttı!

Koronavirüs salgını sürecinde İstanbul Boğazı'nın incisi yalılara olan talep arttı. En çok geniş bahçeli ve rıhtımlı yalılarda talep artışı yaşanırken, satılık ve kiralık yalı sayısında da artış görüldü. Kovid-19 salgını sürecinde satılan yalı sayısı ise 6 oldu.

Koronavirüs müstakil bahçeli villalara ilgiyi artırdı!

Muğla'nın turistik ilçelerinde yer alan müstakil ve bahçeli villalara talep arttı. Marmaris Emlakçılar Derneği ve İstanbul Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Zülfikar Soyvural, büyükşehirlerde, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayanların bahçeli villaya ilgilerinin arttığını söyledi.

Devlet Bahçeli Kanal İstanbul hakkında açıklama yaptı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kanal İstanbul'u birileri 'yapamazlar' diyor, öbürü 'yıkarım' diyor. Bana da kalan 'yakarım' oluyor" dedi...

Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul çıkışı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul’a karşı çıkanların geçmişte de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve İstanbul Havalimanı’na da karşı çıktıklarını söyleyerek, “Yaptırmayız demişlerdi. İktidar yaptı, güçleri yetiyorsa buyursunlar, yıkabiliyorlarsa yıksınlar.” dedi.

Devlet Bahçeli'den Kanal İstanbul açıklaması!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Kanal İstanbul'dan hiçbir haklı ve meşru bahanesi olmadan rahatsızlık duyanlar şuursuz ve gayri millidir" dedi.

Rings İstanbul bahçeli Haberi

Rings İstanbul bahçeli

Selin Yapı tarafından Sancaktepe’de geliştirilen Rings İstanbul, özellikle geniş ailelerin tercihi olan büyük metrekareli bahçeli ve teraslı evleri ile Rings AVM üzerinde bulunan Home Office evlerini satışa sundu. Oturumun başladığı projede banka kredisi kullanılmadan da sahip olunabilecek evler hemen teslim.


Bahçeli ya da orman manzaralı teraslı büyük bir ev sahibi olmak isteyenler ya da AVM üzerinde bir Home Office avantajını yaşamak isteyenler için Rings İstanbul yeni dairelerini satışa sundu.



Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.



Kampanya...