06 / 05 / 2024

rings istanbul son daireler satışta mı

rings istanbul son daireler satışta mı

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Selin Yapı Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Selin Yapı Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz kampanyası için son gün 31 Aralık olarak belirlendi. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede 1+0'dan 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor.

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Rings İstanbul'da faizsiz ev sahibi olun!

Selin Yapı yılın son kampanyasında kaçırılmayacak fırsat sunuyor. Rings İstanbul evlerinde yer alan sınırlı sayıdaki hemen teslim evlerden birine 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün...

Rings Rezidans'ta faizsiz yüzde 1 peşinat kampanyası!

SELÇUKLU Holding kurulusu Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings istanbul projesinin son halkası Rings Rezidans'ta yer alan dairelerden birine sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün olacak.

Rings İstanbul satış ofisi bayramın 3’üncü gününden itibaren açık!

Selin Yapı’dan bayram dönemine özel ‘bayram ettiren’ kampanya. Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin son halkası Rings Rezidans’ta yer alan dairelerden birine sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün...

Rings İstanbul satış ofisi bayramda açık!

Rings İstanbul satış ofisi bayramda açık olacak. Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul projesinin son halkası Rings Rezidans’ta yer alan dairelerden birine sıfır faiz oranıyla sahip olmak mümkün.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Rings İstanbul Sancaktepe!

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul Sancaktepe' de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks konut seçenekleri yer alıyor...

rings istanbul son daireler satışta mı Haberi

rings istanbul son daireler satışta mı

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. 


Yasamın başladığı karma yapıda 499 ev ve 99 rezidans ve bir alışveriş merkezi bulunuyor. Donatılar arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp yer...