11 / 05 / 2024

risk değerlendirme raporu

risk değerlendirme raporu

İşyerleri ve kapıcısı olan apartmanların yapmak ile yükümlü olduğu Risk değerlendirmesi örneği için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Apartmanlar risk değerlendirmesi yaptıracak!

Güvenlik görevlisi, bahçıven ve kapıcı çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yaptıracak, yaptırmayan apartmanlar ise ceza ödeyecek

Gayrimenkul değerleme raporu nedir? Değerleme kriterleri nelerdir?

Gayrimenkul değerleme raporu, taşınmazın birçok özelliğini detaylı bir şekilde kapsayan bir belgedir. Bu belgede, mülkün farklı yönleri değerleme uzmanları tarafından ele alınarak işlenir. Peki gayrimenkul değerlendirme raporu nedir, değerleme kriterleri nedir ve ne işe yarar?

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

İzmir depremi ön değerlendirme raporu yayımlandı!

 İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), İzmir'de meydana gelen 6.6 depremine ilişkin ön değerlendirme raporunu yayımladı.

AFAD'dan İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) Ege Denizi İzmir Seferihisar açıklarındaki 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporu yayımlandı. 

Halk Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu!

Halk Varlık Kiralama tarafından Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. 'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 600 milyon Türk Lirası tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanan İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu yayınlandı.

Kanal İstanbul'da Boğaz’dan daha sık mı kaza olacak?

Kanal İstanbul projesi'nin İşletme Risk Değerlendirme Raporu’na ulaşıldı. Rapora göre, Kanal İstanbul'da yaşanabilecek kaza sıklığı riski İstanbul Boğazı'ndan daha fazla...

Peker GYO Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu 2019!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 30 Eylül 2019 Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu yayınlandı...

Stratejik Çevresel Değerlendirme raporu nasıl hazırlanır?

Stratejik Çevresel Değerlendirme, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğin kapsamında yer alan sektörler için gerekli oluyor. Peki, Stratejik Çevresel Değerlendirme raporu nasıl hazırlanır?

Global Tower, halka arz fiyat tespit değerlendirme raporu!

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin analist raporu yayınlandı.

Via GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada halka arz fiyatı değerlendirme raporu yayınlandı.

Körfez GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Körfez GYO halka arz fiyatı değerlendirme raporunu yayınladı.

Alarko GYO Etiler Alkent AVM değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Etiler Alkent AVM'ye ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerlendirme raporu...

Çevresel etki değerlendirme raporu nasıl alınır?

ÇED raporları ve Proje Tanıtım Dosyaları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yetkilendirilmiş firmaları tarafından hazırlanıyor. Peki, Çevresel etki değerlendirme raporu nasıl alınır?

risk değerlendirme raporu Haberi

risk değerlendirme raporu

Risk değerlendirmesi örneği!

Risk değerlendirmesi, olan veya meydana gelmesi ihtimal bulunan işçilere ve iş yerine zarar verici niteliğe sahip tehlikelerin belirlenerek bunlara karşı önlem alınması için yapılması gereken çalışmalar anlamına geliyor. 


Söz konusu değerlendirme raporunun hem mevcut durum kapsayacak şekilde hem de meydana gelebilecek tehlikelerin göz önünde bulundurularak hazırlanması gerekiyor. "Risk değerlendirmesi örneği" ne geçmeden önce, "Risk değerlendirmesi nasıl yapılır?" sorusunu yanıtlayalım.


Risk değerlendirmesi nasıl yapılır?

* İş yeri ya da apartmanın risk hususuna giren durumlar belirtilir.

* Yine iş yeri ya da apartmanın mevcut tehlikeleri belirtilir.

* Belirlenen risk ve tehlikelere karşı kontrol önlemleri tespit edilir.

* Hasar, zarar ve yaralanmanın şiddeti tespit edilir.

* Söz konusu tehlikeli durumların meydana gelme olasılığı yazılır.

* Şiddet ile olasılık çarpılarak riskin ağırlığı bulunuyor.

* Risk değeri değerlendirmesi yapılır. 

* Böylece, alınması...