21 / 05 / 2024

Risk değerlendirme yapmamanın cezası

Risk değerlendirme yapmamanın cezası

"Risk Değerlendirme" yönetmeliğine göre risk değerlendirme yaptırmayan işyerlerinin ve kapıcısı olan apartmanlara ceza uygulanıyor. İşte risk değerlendirme yapmama cezası...

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Kontrol Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Ateş, Harun Soydan, Muhammet İsa Varol ve Seda Çeker ortaklığında kuruldu.

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

BİLSEM sorgulama ekranı nereden bakılır? 2023 değerlendirme sonuçları ne zaman açıklanıyor?

Üstün zekalı ve yetenekli öğrencilere yönelik Bilim ve Sanat Eğitim Merkezleri'nin (BİLSEM) bireysel değerlendirme sonuçları bugün Millî Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi http://meb.gov.tr adresi üzerinden açıklandı.

Ahmet Akın'dan Kanal İstanbul'un maliyetine ilişkin değerlendirme!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin maliyeti ile ilgili değerlendirme yaptı.

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi kuruldu!

İnceser Belgelendirme Ve Uygunluk Değerlendirme Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Engin Karakaş ve Özen Şahingöz ortaklığında kuruldu.

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın!

2020 Yılı Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Moody's 2021 Türkiye değerlendirme takvimini açıkladı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, 2021'de Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin muhtemel değerlendirme tarihlerini bildirdi.

İzmir depremi ön değerlendirme raporu yayımlandı!

 İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD), İzmir'de meydana gelen 6.6 depremine ilişkin ön değerlendirme raporunu yayımladı.

AFAD'dan İzmir depremine ilişkin ön değerlendirme raporu!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) Ege Denizi İzmir Seferihisar açıklarındaki 6,6 büyüklüğündeki depreme ilişkin ön değerlendirme raporu yayımlandı. 

Halk Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu!

Halk Varlık Kiralama tarafından Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. 'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 600 milyon Türk Lirası tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanan İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu yayınlandı.

Hasan Akgün'den 2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı!

Çalışmalarına devam eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün mahalle muhtarlarıyla buluşarak “2019 Yılı Yatırım Programı ve Değerlendirme Çalıştayı” gerçekleştirdi.

Peker GYO Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu 2019!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 30 Eylül 2019 Halka Arz Fiyatının Belirlenmesinde Esas Alınan Varsayımlara İlişkin Değerlendirme Raporu yayınlandı...

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

Cin Test Değerlendirme Belgelendirme Gözetim ve Denetim Merkezi Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli Ulusoy Erdoğan tarafından kuruldu.

Risk değerlendirme yapmamanın cezası Haberi

Risk değerlendirme yapmamanın cezası

Risk değerlendirme yapmama cezası!

İş yerlerinde ve kapıcı çalıştıran apartmanlarda yapılması zorunlu tutulan "Risk Değerlendirme", İş sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında bulunuyor. 30 Aralık 2012'de yürürlüğe giren yönetmeliğe göre, bu uygulamayı yapmayan kurumları cezai işlem bekliyor.


Risk değerlendirme, olan ya da olması muhtemel tehlikelerin belirlenerek, bu durumlara karşı önlem alınması için yapılan çalışmalar anlamına geliyor. Böyle bir uygulamanın yapılma amacı, işyerinde yürütülen işlerin bütün safhalarında iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili riskleri ortadan kaldırmak veya azaltmak olarak ifade ediliyor. Risk değerlendirme yapmama cezası na çarptırılmamak için risk değerlendirmesinin usulüne uygun bir şekilde yapılması gerekiyor. Peki risk değerlendirmesi nasıl yapılır, diye merak ediyorsanız hemen yanıtlayalım.


Risk değerlendirme kapsamında apartmanlarda olabilecek tehlikeler..

* Elektrik kaçağı sonucu çarpılma,

* Asansörden düşme,

* Asansör boşluğuna düşme,

* Merdivenden düşme,

* Çatıdan...