17 / 05 / 2024

Risk değerlendirmesi para cezası

Risk değerlendirmesi para cezası

Risk değerlendirmesi işyerindeki tehlikelerin belirlenmesi ve bu tehlikelerin önlenmesi için yapılan çalışmaları kapsıyor. Değerlendirme yapılmaması halinde idari para cezaları kesiliyor. İşte risk değerlendirmesi para cezası...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Türkiye'de o para birimi kalktı mı? 10 TL 50 TL 100 TL değil. Kimse göremiyor o birimi

Türkiye'de bir dönem piyasada çok dolaşan bir para birimi hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Vatandaşlar o para birimine artık rastalamadıklarını dile getirdi.

İslam Memiş'ten son dakika durum değerlendirmesi! En çok kazandıranı açıkladı!

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dakika durum değerlendirmesi yaptı.

DİSK'ten asgari ücret değerlendirmesi! 1 Ocak 2023 asgari ücret hesabı...

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonunun (DİSK) Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin alım gücünün olağanüstü düştüğünün altını çizerek, asgari ücret değerlendirmesi yaptı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği Resmi Gazete'de! İşte detaylar!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

Herkes doları konuşuyor ama o para birimi de yerlerde! Yatırımcılara bir darbe de ondan geldi! Son dakika!

Ekonomi gündeminde en fazla dolar konuşuluyor. Dolar kuru son günlerde düşüşe geçerken bir darbe de o para biriminden geldi. Son dakika...

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Bu hikaye henüz bitmedi' diyerek asgari ücret ve emeklilere zam değerlendirmesi yaptı. Ekonomideki son verileri paylaşan Vedat Bilgin, 1 milyon 400 bin emekli başta asgari ücretle ev geçindiren milyonları ilgilendiren açıklamalar yaptı.

Türkiye'de kripto para yatırımları ne durumda?

Türkiye genelinde kripto para yatırımları giderek artıyor. Bugün 50'in üzerinde coin alım satımı yapan borsa bulunuyor. Hedef ise 2022'de bu rakamın 100'e ulaşması. 

Türkiye’de kripto para yatırımcılarının sayısı 11 kat yükseldi!

Türkiye’de kripto para birimleriyle işlem gerçekleştirenlerin oranı son 1 senede 11 kat yükseldi. Meslekburdacom Kripto Para Uzmanı Mustafa Küçükakarsu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Üniversite öğrencileri de kripto para furyasına katıldı!

Kripto para yatırımları Türkiye genelinde artmaya devam ediyor. Öyle ki üniversite öğrencileri de bu kripto yatırımcıları arasında yer alıyor. 

Türkiye'de kripto para yatırımcı sayısı 4 milyonu geçti!

Türkiye'de kripto paralara olan ilgi her geçen gün artıyor. Ülke genelinde kripto para yatırımcı sayısı 4 milyonu geçti. 

Elon Musk'tan yeni kripto para değerlendirmesi!

Kripto para borsasına yönelik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Elon Musk'ın yaptığı değerlendirmeler sonrasında piyasada olumlu gelişmeler yaşanıyor. 

ABD G7'de  kripto para gelişmeleri tartışılacak!

ABD G7 toplantılarında, kripto para birimine yönelik gelişmeleri değerlendirecek.

Risk değerlendirmesi para cezası Haberi

Risk değerlendirmesi para cezası

Risk değerlendirmesi para cezası!

Risk değerlendirmesi işyerinde var olan ya da dışarıdan gelebilecek tehlikelerin belirlenmesi, bu tehlikelerin riske dönüşmesine yol açan faktörler ile tehlikelerden kaynaklanan risklerin analiz edilerek derecelendirilmesi ve kontrol tedbirlerinin kararlaştırılması amacıyla yapılması gerekli çalışmalara deniyor. Risk değerlendirmesi ile ilgili yasal mevzuat, 6331 sayılı İş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında düzenleniyor.


Kanunda yer alan bilgilere göre 1 çalışanın olması, işyerinde risk analizi yapılmasını zorunlu kılıyor. Buna göre 1 kapıcı çalıştıran apartmanların da risk değerlendirmesi yapmaları gerekiyor. Risk analizinin yapılmaması halinde idari cezalar uygulanıyor. Risk değerlendirmesi para cezası ile ilgili esaslar, kanun kapsamında şu şekilde açıklanıyor.


Risk değerlendirme cezaları..


6331 Sayılı Kanunun 26. Maddesinde cezalar açık olarak belirtilmektedir:


MADDE 26 – (1) Bu Kanunun;


a) 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (b) bentlerinde...