29 / 04 / 2024

Risk Değerlendirmesi ve Acil Müdahale Planlarını Hazırlayacak Kurum Kuruluşların Asgari Özelliklerine Dair Tebliğ

Risk Değerlendirmesi ve Acil Müdahale Planlarını Hazırlayacak Kurum Kuruluşların Asgari Özelliklerine Dair Tebliğ

10 Şubat 2007 günü 26430 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Risk Değerlendirmesi ve Acil Müdahale Planlarını Hazırlayacak Kurum/Kuruluşların Asgari Özelliklerine Dair Tebliğde yer alan hükümler haberimizde...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

İslam Memiş'ten son dakika durum değerlendirmesi! En çok kazandıranı açıkladı!

Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, son dakika durum değerlendirmesi yaptı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği Resmi Gazete'de! İşte detaylar!

Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı ve yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Bu hikaye henüz bitmedi' diyerek asgari ücret ve emeklilere zam değerlendirmesi yaptı. Ekonomideki son verileri paylaşan Vedat Bilgin, 1 milyon 400 bin emekli başta asgari ücretle ev geçindiren milyonları ilgilendiren açıklamalar yaptı.

ABB'de Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi kuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Şubat ayı toplantısında, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı ile 5 şube müdürlüğü kurulması kararlaştırıldı...

Çevresel Etki Değerlendirmesi Müdürlüğü görev ve yetkileri 2018!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün de görev ve yetkileri aynı kararname kapsamında sıralandı. İşte Çevresel Etki Değerlendirmesi Müdürlüğü görev ve yetkileri...

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinden referandum değerlendirmesi!

İşte Özyurtlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık ve Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram'ın yaptığı referandum değerlendirmesi...

Bakanlık'tan Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması!

Çevre Bakanlığı, Stratejik Çevresel Etki Değerlendirmesi çalışması başlatacak. SÇD çalışmasıyla enerjiden tarıma, ormancılıktan turizm ve ulaştırmaya kadar birçok alanda yürütülecek projeler, ilk aşamadan itibaren "çevreye duyarlı" bir şekilde hayata geçirilecek.

Kocaeli'de raylı sistemler için ön yeterlilik değerlendirmesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze-Darıca Hafif Raylı Sistem (HRS) ve İzmit Tramvay Uzatma Hatları Uygulamaya Esas Kesin Projelerinin Hazırlanması Mühendislik Hizmetleri danışmanlık hizmeti ön yeterlilik değerlendirmesi yapıldı.

KİPTAŞ Vaditepe'de C ve E blok teslim ediliyor!

4 bin adet dairenin yer aldığı KİPTAŞ Vaditepe'de C ve E bloklar da sahiplerine teslim ediliyor. Vaditepe Bahçeşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2 daireler yer alıyor.

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar'dan stratejik işbirliği!

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar arasında; ulusal ve uluslararası arenada yatırımcılara sunulmak üzere gayrimenkul yatırım fonları oluşturmak amacıyla stratejik işbirliği anlaşması imzalandı.

Aden Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Aden Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Ahmet Karabıyık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 400 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Eski Üsküdar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Elma Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Servet Mıstak Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye 12 Şubat'ta Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde açıldı.

Risk Değerlendirmesi ve Acil Müdahale Planlarını Hazırlayacak Kurum Kuruluşların Asgari Özelliklerine Dair Tebliğ Haberi

Risk Değerlendirmesi ve Acil Müdahale Planlarını Hazırlayacak Kurum Kuruluşların Asgari Özelliklerine Dair Tebliğ

TEBLİĞ


Çevre ve Orman Bakanlığından:


RİSK DEĞERLENDİRMESİ VE ACİL MÜDAHALE PLANLARINI

HAZIRLAYACAK KURUM/KURULUŞLARIN ASGARİ ÖZELLİKLERİNE DAİR TEBLİĞ


(TEBLİĞ NO: 2007/3)

             

MADDE 1 – (1) Bu Tebliğin amacı, 21/10/2006 tarihli ve 26326 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Deniz Çevresinin Petrol ve Diğer Zararlı Maddelerle Kirlenmesinde Acil Durumlarda Müdahale ve Zararların Tazmini Esaslarına Dair Kanunun Uygulama Yönetmeliği uyarınca risk değerlendirmesi ve acil müdahale planlarını hazırlayacak kurum/kuruluşların asgari özelliklerinin belirlenmesine ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

             

MADDE 2 – (1) Bu Tebliğ, risk değerlendirmesi ve acil müdahale planlarını hazırlayacak kurum/kuruluşlarda aranacak koşulları, komisyonun oluşumu, çalışma usul ve esasları, başvuruların değerlendirilmesi ve denetlenmesi ile ilgili konuları kapsar.

             

MADDE 3 – (1) Bu Tebliğ, Deniz...