03 / 05 / 2024

Ritim Gayrimenkul

Ritim Gayrimenkul

Nabi Cücük, 2005 yılında kurduğu şirketi RM Ritim Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'nden ayrıldı...

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ay ve Şermin Çelik Şirin ortaklığında kuruldu.

Martı GYO 2018 değerleme şirketini seçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için RM Ritim Gayrimenkul Değerleme ve Prime Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı...

Ritim Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ritim Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ulaş Ata tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Martı GYO değerleme şirketini seçti!

Martı GYO Nisan 2017 ile 31 Mart 2018 hesap dönemi için RM Ritim Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ve Atak Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.

Martı GYO, RM Ritim Gayrimenkul Değerleme şirketi ile anlaştı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Martı GYO, RM Ritim Gayrimenkul Değerleme şirketi ile anlaştı.

Dumankaya Ritim İstanbul Kuveyt'te görücüye çıktı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı..

Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te yapıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Türkiye’nin ardından Kuveyt’te yapıldı.

Ritim İstanbul’dan Kuveyt’te lansman!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu’nun önemli gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding’in ortak projesi Ritim İstanbul’un lansmanı Kuveyt’te de yapıldı. Al Mazaya, Arap yatırımcıları fırsatları değerlendirmeye çağıracak.

Ritim İstanbul görücüye çıktı!

Ortadoğu'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt'te gerçekleştirdiği basın toplantısında Ritim İstanbul projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Ritim İstanbul Kuveyt'te açıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğulu gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı yapıldı.Proje, 2015'in ilk çeyreğinde 190 milyon TL bedelle Mazaya-Dumankaya ortak girişiminin olmuştu.

Ritim İstanbul'un Kuveyt lansmanı gerçekleşti!

ORTADOĞU'nun en büyük gayrimenkul geliştiricilerinden Al Mazaya, Kuveyt'te gerçekleştirdiği toplantıda Ritim İstanbul projesinin lansmanını yaptı. Proje toplamda bin 373 bağımsız üniteden oluşuyor..

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.

Ritim İstanbul Kuveyt'te tanıtıldı!

Dumankaya İnşaat ve Ortadoğu'nun gayrimenkul devlerinden Al Mazaya Holding'in ortak projesi 'Ritim İstanbul' Kuveyt'te tanıtıldı. Toplantıda, Al Mazaya Başkanı, Ortadoğulu yatırımcıları İstanbul'a yatırıma davet etti.

Ritim Gayrimenkul Haberi

Ritim Gayrimenkul

Nabi Cücük, şirketi olan RM Ritim Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'nden ayrıldı. Nabi Cücük RM Ritim Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi'ni 2005 yılında kurmuştu. Birçok görevde yer alan cücük, son zamanlarda özellikle etik olmayan transferler ve sektördeki sorunlar gibi bazı nedenlerden dolayı şirketinden şartlar düzelene kadar ayrılma kararı aldı...



Cücük'ün açıklaması şu şekilde; 

2005 yılında kurduğumuz RM Ritim Gayrimenkul Değerleme A.Ş şirketimden ayrıldım. RM Ritim şirketimin SPK ve BDDK listesine girmesinde yer almasını sağladığım 15  yıldır gayrimenkulun hemen her kademesinde görev aldığım sektörde en son 6 yıldır genel müdürlüğünü yaptığım gayrimenkul değerleme firması olan RM RİTİM GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş'den ayrılma kararı aldım.


Sektörümüze DUD Başkan Yardımcılığı Lidebir Yönetim Kurulu Üyesi olarak da destek vermemin yanı sıra TDUB'un organizasyonlarında da fahri görevlerde bulundum. Değerleme sektörünün...