03 / 05 / 2024

Riva Hills ulaşım

Riva Hills ulaşım

Beykoz Riva Hills satılık villa teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 40 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen projede 85 tane villaya yer veriliyor.

Riva Hills telefon numarası!

Riva Hills telefon numarası haberimizde yer alıyor. 85 tane villadan meydana gelen projede kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor ve faizsiz ödeme yapılabiliyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Riva Hills iletişim!

Riva Hills iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek projede faizsiz ödeme yapılabiliyor. Projedeki villaların alanları 200 - 300 metrekare arasında değişiyor.

Riva Hills nerede?

Riva Hills projesi 85 tane villa yer alıyor. Projede mevcut olan rivaların alanları 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Peki Riva Hills nerede?

Riva Hills projesi

Riva Hills projesi, İstanbul Anadolu yakası Beykoz ilçesine bağlı Riva bölgesinde hayata geçiriliyor. Konutlar için ön talep toplanmaya başlanan projede konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 950 TL'den başlıyor...

Riva Hills Beykoz iletişim!

Beykoz Riva Hills projesi Eyfel Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden Riva Hills Beykoz iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Riva Hills konut projesi!

Eyfel Yapı imzası ile yükselen Riva Hills konut projesi 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon tripleks villalardan meydana geliyor. Proje 40 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Beykoz Riva Hills nerede?

Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen Riva Hills Villaları 40 milyon yatırım bedeli ile inşa ediliyor. Peki 52 bin metrekare alan üzerinde yükselen Beykoz Riva Hills nerede?

Eyfel Yapı Riva Hills Evleri!

Toplamda 85 adet villadan meydana gelen Eyfel Yapı Riva Hills Evleri'nde 5+1 ve 7+1 tripleks villalar yer alıyor. Proje 40 milyon yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Eyfel Yapı Riva Hills Villaları!

Eyfel Yapı Riva Hills Villaları 'nde kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Faizsiz ödemelerin de yapılabildiği proje 40 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Riva Hills satılık villa!

Beykoz Riva Hills satılık villa teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. 40 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselen projede 85 tane villaya yer veriliyor.

Eyfel Yapı Beykoz Riva Hills!

Eyfel Yapı Beykoz Riva Hills projesinde yer alan villaların alanları 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor. Proje 40 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Riva Hills ne zaman teslim?

Riva Hills projesi, Eyfel Yapı imzası ile yükseliyor. 85 villadan oluşan proje 40 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Satış sürecinin devam ettiği Riva Hills ne zaman teslim?

Riva Hills projesi ödeme!

Eyfel Yapı projesi olarak hayata geçirilen Riva Hills projesi ödeme planı kapsamında kişiye özel ödeme seçenekleri oluşturuluyor. 40 milyon dolar yatırım bedeline sahip projede, satış süreci başladı...

Riva Hills'te 790 bin liraya!

Aralık 2016'da teslimlerin başlayacağı proje, 40 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor. Daha önce Kidstown Riva ve Hometown Şile projelerini hayata geçiren Eyfel Yapı, yeni projesi Riva Hills ile karşımıza çıkıyor.

Riva Hills'te fiyatlar 790 bin liradan başlıyor!

Daha önce Kidstown Riva ve Hometown Şile projelerini hayata geçiren Eyfel Yapı, yeni projesi Riva Hills ile karşımıza çıkıyor. Aralık 2016'da tamamlanması hedeflenen proje, 85 konuttan oluşuyor...

Riva Hills satılık!

Riva Hills satılık villa bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimlerinin Aralık 2016'da yapılması öngörülen Riva Hills projesinde yer alan villaların büyüklükleri 200 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor...

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Riva Hills ulaşım Haberi

Riva Hills ulaşım

Beykoz'un Riva bölgesinde inşa edilen Riva Hills projesi, Eyfel Yapı imzası ile inşa ediliyor. Riva Hills satılık villa sayısı 85 olarak belirlendi. 


Riva Hills projesinde yer alan ortak kullanım alanları arasında spa alanları, tenis sahaları, yapay nehirler, fitness, yoga, moroccan canopy, coastal barbeque, deneysel mutfak, pool gazebo, spor alanları, yüzme havuzları bulunuyor. 


2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Riva Hills projesinde faizsiz ödemeler yapılabiliyor. Projede kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. 


40 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan Riva Hills satılık villa büyüklükleri 200 metrekareden başlıyor ve 300 metrekareye kadar ulaşıyor.


Riva Hills iletişim

Telefon: (532) 111 44 54 

Web: www.rivahills.com

Esra Nur...