02 / 05 / 2024

Riva Hills Villaları adres

Riva Hills Villaları adres

Riva Hills Villaları'nda yer alan ödeme seçenekleri arasında faiz uygulanmadan vadelendirmenin yanı sıra kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlıyor.

Galatasaraylılar Düşler Vadisi’ndeki villalarına kavuştu!

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD)’nin yönetici ve üyeleri, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde yükselen Düşler Vadisi projesinde yer alan villalarına kavuştu. 

Düşler Vadisi’nin örnek villaları ziyarete açıldı!

Emlak Konut GYO tarafından Yılmaz İnşaat’ın Riva’da inşasına devam edilen Düşler Vadisi projesinin örnek villaları tanıtıldı. Düşler Vadisi’nin örnek villaları yatırımcıların beğenisine sunuldu.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Galatasaray'ın Riva projesinin detayları belli oldu!

Galatasaray'da her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak.

Beykoz Riva Hills'te 36 ay faizsiz ödemelerle!

5+1 ve 7+1 odalı olarak hayata geçirilen Riva Hills projesi İstanbul Beykoz'da hayata geçiriliyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan projede teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Riva Hills Beykoz'da fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor!36 ay 0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Riva Hills projesinde fiyatlar 849 bin TL'den başlıyor. İstanbul Beykoz'da hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor.

Eyfel Yapı Riva Hills Beykoz'da 36 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede villalar 5+1 ve 7+1 olarak dizayn edildi. 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills Beykoz'da toplamda 85 konut yer alıyor.

Riva Hills'de 849 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Eyfel Yapı imzası ile Beykoz'da 52 bin metrekare alan üzerinde yayılan Riva Hills vilları 5+1 ve 7+1 şeklinde dizayn edildi. Projede toplam 85 konut bulunuyor.

Riva Hills Beykoz'da 2016'da teslim villalar!

Villaların 5+1 ve 7+1 şeklinde dizayn edildiği Riva Hills Beykoz projesi İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da inşa ediliyor. Eyfel Yapı imzası taşıyan proje 52 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Riva Hills Beykoz'da 0 faizle! 849 bin TL'ye!

Villa fiyatlarının 849 bin TL'den başladığı Riva Hills Beykoz'da faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projede villalar 5 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Beykoz Riva Hills satılık villa!

Beykoz Riva Hills satılık villa fiyatları 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Eyfel Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Riva Hills Villaları nerede?

Teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan Riva Hills'te 5+1 ve 7+1 villa tipleri yer alıyor. Proje 52 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Riva Hills Villaları nerede?

Beykoz Riva Hills projesinde 849 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

5 oda 1 salon ve de 7 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Beykoz Riva Hills projesinde fiyatlar 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Riva Hills Villaları adres Haberi

Riva Hills Villaları adres

Riva Hills projesi, Eyfel Yapı tarafından Anadolu Yakası'nda Beykoz Riva'da inşa ediliyor. Proje kapsamında toplam 85 villa yer alıyor. 


Mimarisinde Mimar Ayşegül Suner'in imzasının yer aldığı Riva Hills Villaları'nda toplam arsa alanı 52 bin metrekare olarak belirlendi. 


Riva Hills Villaları'nda faizsiz vadelendirmenin yanı sıra kişiye özel ödeme seçeneği de sunuluyor. Riva Hills Villaları teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlanıyor. 



Riva Hills Villaları deniz 700 metre uzaklıkta yer alıyor. Riva Hills Villaları'nın alanları 200 metrekareden başlıyor ve 300 metrekare galerili ve verandalı olarak müşterilere sunuluyor. 


Riva Hills Villaları sosyal alanları içinde tenis sahaları, yüzme havuzları, moroccan canopy, pool gazebo, coastal barbeque,spor alanları ile fitness center yer alıyor. 


Riva Hills Villaları satış fiyatları 790 bin TL'den başlıyor. 


Riva Hills Villaları Adres: Riva Mah. Anadolu Cad. No:26...