04 / 05 / 2024

River Plaza yatırım

River Plaza yatırım

Levent'te, Rabobank, Yves Rocher, C&A ve H&M gibi isimlerin merkez ofislerine ev sahipliği yapan River Plaza, sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. River Plaza, Büyükdere Caddesi'nde bulunuyor.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Bulut Plaza Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bulut Plaza Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehti Bulut tarafından kuruldu. 

Kosifler Oto'dan 100 milyon TL'lik plaza yatırımı!

Kosifler Oto 2 yılda 250 milyon TL'lik yatırım hedefini gerçekleştiriyor. Kosifler Oto Kavacık Showroom ve Plaza için 100 milyon TL harcayan firma yeni showroom ve servis yatırımı yapacak.

Çamlıca Yatırım ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yatırım ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Mehmet Uçar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beykoz, Kavacık Mahallesi, Orhan Veli Kanık Caddesi, Özkan Sokak Varışlı Plaza'da kuruldu.

Beys Gayrimenkul İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Beys Gayrimenkul İnşaat ve Yatırım Anonim Şirketi, Sezai Keskin Yönetim Kurulu Başkanlığında 300 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Ayazma Yolu Caddesi, Papirus Plaza'da kuruldu.

Ema Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eren Manaza tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, 350 Sokak Şelale Plaza'da kuruldu.

Çigaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çigaş Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta İstanbul İl'i, Beşiktaş, Levent Mahallesi, Cömert Sokak Yapı Kredi Plaza 'da kuruldu.

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

YND Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

YND Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Semih Şeftali Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Apa Giz Plaza'da kuruldu.

Varyap'tan yeni yatırım ayları kampanyası!

Varyap, 'Yatırım Ayları' adlı yeni bir kampanya başlattı. Ataşehir Varyap Meridian ve Pendik Varyap Plaza’da sınırlı sayıda kalan bağımsız birim için düzenlenen kampanya kapsamında Mart ve Nisan ayında peşin alım yapanlara yüzde 25 indirim yapılıyor...

Varyap Yatırım Ayları'nda peşin alımlarda yüzde 25 indirimle!

Varyap Yatırım Ayları ile peşin alımda yüzde 25 oranında indirim sağlanıyor. Nisan sonuna kadar devam edecek kampanya Varyap Plaza ve Varyap Meridian projelerinde geçerli sayılıyor.

Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlıca Yatırım Emlak Anonim Şirketi, 150 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak 2015 tarihinde Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 1. Caddesi, Tem Plaza'da kuruldu.

Çitil Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çitil Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ali Çitil Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Şişli, Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Bentek Plaza'da kuruldu.

River Plaza yatırım Haberi

River Plaza yatırım

ÖZDİLEK Holding'in Büyükdere Caddesi'nde hayata geçirdiği River Plaza, dünyaca ünlü markaların adresi oldu. Finans sektörünün nabzının attığı Levent bölgesinde yer alan River Plaza'da, Hollanda'nın önde gelen bankalarından Rabobank ve Finansal Kurumlar Birliği faaliyetlerini sürdürüyor. is dünyasına hizmet eden önde gelen uluslararası ve yerli hukuk şirketleri Dentons, Ailen Overy, Gedik Eraksoy ve BASEAK River Plaza'da hizmetlerine devam ediyor. Ayrıca River Plaza, dünyaca ünlü global markalar C&A, H&M ve Yves Rocher'a da ev sahipliği yapıyor. Profesyonel bina yönetimi, üst düzey güvenlik sistemleri ve tam otomasyonlu bina yönetim sistemleri sayesinde kullanıcı ve ziyaretçilerine essiz bir çalışma ortamı sağlayan River Plaza, misafiri gibi gördüğü kiracılarına yeni hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen yüksek doluluk oranıyla dikkat çekiyor. 



Metro ile ulaşım kolaylığı 32 katlı, toplam 37...