06 / 05 / 2024

rixos 30 ülkede turizm yatırımı hedefliyor

rixos 30 ülkede turizm yatırımı hedefliyor

Rixos otellerinin patronu Fettah Tamince, önümüzdeki 3-4 yıl içinde en az 30 ülkede turizm yatırımı hedeflediklerini söyledi...

8 milyonu aşkın yolcu taşıdı! SunExpress’ten flaş hamle

Türk Hava Yolları ve Alman Lufthansa ortak kuruluşu olan SunExpress, havacılık sektöründeki 30 yılı aşkın tecrübesiyle toplam 30 ülkede 60 destinasyona 175’ten fazla noktaya aktarmasız uçuş sunarak Türkiye turizmine değer katmaya devam ediyor.

CarrefourSA 6 şubesinde outlet mağaza açtı!

Carrefour, 30 ülkede 12 bin 300 market ve 350 bin çalışanı ile dünyanın en büyük ikinci perakende zinciri konumuna sahip. CarrefourSA, altı mağazasında outlet bölümü açtı.

Konut ilanlarını incelemek için site site dolaşmaya gerek yok!

30 ülkede faaliyet gösteren, konut ilanları arama motoru tr.Flatfy. com Türkiye’deki 1189 emlak sitesinin ilanlarına tek bir site üzerinden ulaşabilmeyi sağlıyor.

İran Suriye'de 30 bin konut inşa edecek!

İran Ulaştırma ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Emir Emini, 7 yıllık iç savaş nedeniyle Suriye'de 600 milyar dolarlık zarar oluştuğunu ve İranlı şirketler tarafından ülkede 30 bin konut inşa edeceğini açıkladı.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Emlak yatırımı için en uygun şehirler ve ilçeleri!

30 ülkede faaliyet gösteren tr.flatfy.com emlak ilanları platformu, geçtiğimiz yılın Haziran - Aralık aylarında yayınlanan satılık konut ilanlarının verilerini analiz ederek Türkiye’nin 10 ilinin emlak piyasası trendini bizimle paylaştı...

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Yunanlılar, Türkiye'den ev almak için harekete geçti!

EKİM ayında 32 yılı geride bırakmaya hazırlanan TURYAP, Türkiye vatandaşlarının yoğun bulunduğu 30 ülkede temsilcilik açacak.

Macro'nun İstanbul dışında da otel projeleri var!

Scooter ayakkabılarının sahibi Macro, Mahmutbey'de 5 yıldızlı otel yaptı. 35 milyon dolarlık yatırım yapılan otel, 30 ülkede veren Choice Hotels International'ın markası Clarion'un adıyla açıldı.

Tianchen İnşaat 30 ülkede proje yürütüyor!

Tianchen İnşaat'ın faaliyet gösterdiği ülke sayısı 30'u aştı. Şirket Çin dışındaki 30'un üstünde ülkede dev projeler üstlendi.

Karmod 30 ülkede 60 projeye imza attı!

Prefabrik yapı sektöründe dünya genelinde projeler gerçekleştiren Karmod, bu yılın ilk 6 aylık döneminde 30 ülkede 60 farklı projeye imza attı.

Rixos Hotels'ten Düşük Proteinli Hotel Projesi!

10 ülkede 27 oteli ile hizmet veren Rixos Hotels, 1 Haziran 2016 Ulusal Fenilketonüri (PKU) Farkındalık Günü’nde, Rixos Sungate’te uygulamaya başlayacağı ‘Düşük Proteinli Beslenme Hotel Konsepti Projesi’ni tanıttı.

Newjoy Mobilya, Uzakdoğu pazarında gücünü artırıyor!

Sektörde inovasyon yaratan ürünleriyle, 5 kıtada 30 ülkede söz sahibi olan Newjoy, yeni yatırımlarıyla Uzak Doğu pazarındaki gücünü daha da arttırmayı hedefliyor.

rixos 30 ülkede turizm yatırımı hedefliyor Haberi

rixos 30 ülkede turizm yatırımı hedefliyor

Rixos, Türkiye’deki 11, yurtdışında ise 7 ülkede 9 oteline yeni yatırımlarını eklemeye devam ediyor. Hırvatistan hükümetinin teklifi üzerine Antalya’da Hırvatistan fahri konsolosluğu görevini üstlenen Tamince, bu ülkede askeri üslerin turizme açılacağı süreçte yeni yatırımların işaretini verdi. Büyüme hedefleri olduğunu belirten Tamince, Hırvatistan’ın özelleştirme sürecinde yer almak istediklerini kaydetti.


Sıradaki yatırım Mısır’a

Tamince, önümüzdeki iki hafta içerisinde Mısır’da yeni bir tesis daha açacaklarını belirterek şunları söyledi:


“Mısır çok önemli bir destinasyon. Biz orada büyümek, önemli bir oyuncu olmak istiyoruz. Dubai’de ikinci tesisimizin inşaatı devam ediyor. Birleşik Arap Emirlikleri’nde üçüncü tesisimizin çalışmaları hızla devam ediyor. Gelecek yıl onu devreye alacağız.

Bunun yanında yine potansiyel gördüğümüz birçok ülkede yatırımlarımız var. Amacımız önümüzdeki 3-4 yıl içerisinde en az 30 ülkede olmak. Şu anda atağımız devam ediyor. Polonya,...