06 / 05 / 2024

Rixos Eskişehir açılış

Rixos Eskişehir açılış

Türkiye'deki yatırımlarında hız kesmeyen Rixos Hotels, yurtdışında da büyümeye odaklandı. Şirket; Avrupa, Rusya, Kuzey Afrika ve Ortadoğu' da yeni yatırım fırsatları için çalışmalarına devam ediyor...

Rixos Eskişehir hizmete açıldı!

Rixos Eskişehir hizmete açıldı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin "yap-işlet-devret" modeliyle Polimeks tarafından inşa edilen Rixos Eskişehir hizmete açıldı. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince açılış konuşması yaptı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Eskişehir'de fabrika yatırımları için gaza basıldı! 2030 yılında toplam bin 250 fabrika olacak!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, Eskişehir'e yapılan sanayi yatırımlarının devam ettiğini söyleyerek, hedeflerinin 2030 yılına kadar bin 250 fabrika olduğunu açıkladı.

TOKİ Eskişehir projesi için düğmeye bastı! Başvurular için tarih açıklanıyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 77 konut inşa edecek. İşte detaylar...

Eskişehir'de 12.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Eskişehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan gayrimenkulü 12 milyon 856 bin 542 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Eskişehir'de 126 yeni konut inşa edecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir İnönü ilçesinde 126 yeni konut ve 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

Eskişehir'deki 75'inci Yıl-Sultandere-ESOGÜ Tramvay Hattı emlak fiyatlarını yükseltecek!

Eskişehir'de yapımına uzun süre önce başlanan 75'inci Yıl – Sultandere – ESOGÜ tramvay hattı bugün açıldı. Söz konusu hattın emlak fiyatlarını artıracağı öngörülüyor.

Eskişehir'de 9.4 milyon TL'ye icradan satılık 17 gayrimenkul!

Eskişehir 8. İcra Dairesi, Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi'nde bulunan 17 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 9 milyon 460 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Eskişehir'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Eskibağlar Mahallesi, 3903 ada 1 parselde kayıtlı binada A blok 2. kat 15 nolu bağımsız bölümü 12 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

TOKİ Eskişehir Tepebaşı 2019 başvuruları 2 Eylül'de başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eskişehir Tepebaşı Aşağısöğütönü projesinde yer alan konutlar 2 Eylül'de satışa çıkıyor.

Eskişehir'de 9.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Eskişehir 6. İcra Dairesi, Odunpazarı İlçesi Yassıhöyük Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 242 bin 840 TL olarak belirlendi.

Rixos Eskişehir açılış Haberi

Rixos Eskişehir açılış


Eskişehirli Erol Tabanca’nın 50 milyon dolar yatırımla açtığı oteli Rixos işletecek. Tabanca, “Memleketimize helali hoş olsun” dedi


 Polimeks’in sahibi Erol Tabanca, Eskişehir’de çocukluğunun geçtiği Bademlik bölgesinde 50 milyon dolarlık yatırımla termal otel yaptı. Cuma günü açılışı gerçekleşen oteli Rixos işletecek. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca ve Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa İstanbul ve Eskişehir’den iş ve turizm çevreleri katıldı. 


Erol Tabanca, “Hoca’ya (Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen) teşekkür ediyoruz. Eskişehirli olmaktan gurur duyuyoruz. Bu otelin yerinde çocukluğum geçti. Burası sayfiye yeriydi. Osmanlı döneminde de yerleşim bölgesi. O zaman koyun ciğeri asarak en geç bozulduğu yerin sağlıklı olduğunu düşünür, oraya yerleşirlermiş. Burası da böyle...