07 / 05 / 2024

Rixos ITB yılı değerlendirmesi

Rixos ITB yılı değerlendirmesi

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, ITB yılını değerlendirerek, Dünya çapında yeni RİXOS Hotels olarak 2014 yılında Dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydetti.

DSG İnşaat'ın 1 yıl kesin mühleti 6 ay daha uzatıldı!

İstanbul Havalimanı, Rixos, Swissotel ve Four Seasons otelleri gibi yapıların inşaatlarında görev alan DSG İnşaat, konkordato ilan etmiş, ardından 1 yıl kesin mühlet verilmiş. Şirketin 1 yıl kesin mühlet kararı 6 ay daha uzatıldı.

Rixos 2025 yılında 100 otele ulaşacak!

2025 yılında 100 otele ulaşmak gibi bir hedeflerinin olduğunu belirten Fettah Tamince, Haliç Tersanesi arazisiyle ilgili de bir açıklama yaptı.

Rixos bu yıl 1 milyon misafir ağırlayacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, bu yıl 1 milyon misafir ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Buğra Berberoğlu, ITB Berlin Fuarı'nda 2014 yılını değerlendirdi, yeni hedefleri açıkladı.

Rixos bu yıl 60 otel açacak!

Rixos Hotels CEO'su Buğra Berberoğlu, ITB yılını değerlendirerek, Dünya çapında yeni RİXOS Hotels olarak 2014 yılında Dünyanın birçok ülkesinden 800 binden fazla misafir ağırladıklarını kaydetti.

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

ASBAŞ yılın en iyilerini seçti!

Antalya Serbest Bölgesi (ASBAŞ) 2014 yılının en iyi firmaları ödüllendirildi. Tören, Rixos Downtown Hotel'de düzenlendi. Düzenlenen törene birçok iş adamı katıldı. Firmaların ödülleri, protokol üyeleri tarafından verildi.

Rixos'ta bavul taşıyan Semih Elbaba yılın yöneticisi oldu!

Türk anne ile Lübnan asıllı bir babanın çocuğu olan Semih Elbaba (32), 2001 yılında bellboy (otel müşterilerinin bavullarını taşıyan kişi) olarak işe başladığı Rixos grubunda yöneticiliğe kadar yükseldi

Rixos Hotels, 2 yılda 6 yeni otel açacak!

Turizm sektörünün hızlı oyuncularından Rixos, bu yıl İstanbul, Antalya ve Dubai 'de otel açılışlarına hazırlanıyor. şžirketin 2012 hedefi İstanbul 'da 3 farklı lokasyona yapacağı yatırımla 18 otele ulaşmak

Bellona, 14üncü yılını Antalya Rixos'da kutladı!

Bellona, 14üncü yılını Türkiye genelindeki toplam 600 bayisi ile birlikte Antalya Rixos Premium Otelde kutladı. Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, Bellona olarak sürekli gelişen değişim sürecini sıkı takip ediyoruz dedi.

Where Magazin 75. yılını dünyanın 100 şehrinde kutluyor!

Where İstanbul turizm dünyasının parlayan yıldızı İstanbul'u Oslo Turizm Fuarı"nın ardından ITB Berlin Fuarı'nda temsil edecek¦ 1936 yılında Detroit'te kurulan Where, dünyanın en güvenilen turizm seyahat rehber markalarından biri...

Fettah Tamince: Türk işadamları 20 yıl önde!

Yurt dışında ve Türkiye’de dev projelere imza atan Rixos’un patronu Fettah Tamince, Türk işadamlarının komşu ülkelere 20 yıl fark attığını söyledi. Tamince “Bunu bilirsek, önümüze kimse çıkamaz&r

Rixos President Astana, Kazakistanda 5. yılını kutladı!

Kazakistan’ın başkenti Astana’da faaliyet gösteren ve Türk yöneticiler tarafından işletilen Rixos President Astana, Kazakistan’da 5. yılını düzenlenen törenle kutladı

BİM bu yıl 300 mağaza açacak!

BİM üst düzey yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, bu yıl 300 mağaza açılacağı ifade edildi

Rixos ITB yılı değerlendirmesi Haberi

Rixos ITB yılı değerlendirmesi

Buğra Berberoğlu, 2015'te yüzde 25 artışla yaklaşık 1 milyon misafir sayısına ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa'da tesisleri bulunan Rixos Hotels'in bu pazarlarda en hızlı büyüyen lüks otel zinciri olduğuna dikkat çeken Berberoğlu, BAE ve Körfez ülkelerinde yatırımın yanı sıra Karayipler ve Uzak Doğu'nun cennet köşelerinde de yatırım yapılacağı sinyalini verdi. 



LÜKS OTELLER İNŞAA EDECEĞİZ 

Buğra Berberoğlu, "BAE'de Abu Dhabi'de lüks bir otel inşa edeceğiz. Malpler'deki otel yatırımımızı önümüzdeki yıl faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Körfez ülkelerinden gelen misafirler için Rixos Hotels son derece çekici bir destinasyon ve lüks tatil alternatifi haline geldi. Rixos Hotels bayrağını farklı destinasyonlarda dalgalandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.


2014 BÜYÜME YILIMIZ OLDU 

Rixos Hotels büyüme trendinin 2014 yılı itibariyle hızlandığına dikkat çeken Buğra...