25 / 07 / 2024

rixos konya otel yangın tatbikatı

rixos konya otel yangın tatbikatı

Rixos Konya'da Yangından Korunma Haftası'nda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikler çerçevesinde tüm otel çalışanlarına Yangın Eğitmeni Ümit Ekiz tarafından 'Yangında Farkındalık' ve 'Acil Durum Ekipleri" eğitimleri verildi..

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, 4 ilde 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı; Ankara, Konya, Diyarbakır ve Samsun'da 65 konut, 83 iş yeri ve 1 otel satışı yapacağını ilan etti.

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Rixos'un Mısır Magawish oteli 15 Mart'ta açılıyor!

Türkiye’nin en önemli turizm markalarından Rixos, Mısır’ın turizm üssü Hurghada’da 3 yeni oteli açacağını 2019'da duyurmuştu. Otellerden ilki olan Magawish’teki otel, 15 Mart’ta açılacak...

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Accor Grubu otel sayısını 100'e çıkaracak!

Rixos, Accor Grubu ile birlikte ülke sayısını 30’a, otel sayısını da 100’e çıkarmayı planlıyor. Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, 2025 yılı cirolarına ilişkin, “Bugün 500 milyondaysak o gün 2,5-3 milyar dolarlık bir ciroyu konuşuruz” dedi.

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Beyşehir'de 5.9 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Konya ili, Beyşehir ilçesi, Ağılönü Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası niteliğindeki taşınmaz 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Konya Elitt Otel hizmete açıldı!

Konya'nın Selçuklu Mahallesi 24 Ağustos Bulvarı üzerinde inşa edilen Elitt Otel hizmete açıldı. 33 odalı otel, 68 yatak kapasitesine sahip.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Antalya Kepez'deki dönüşümde 20 bin gecekondu yıkıldı!

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KONYSİAD) Rixos Downtown Otel'de düzenlenen toplantısına katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede bugüne kadar 20 binin üzerinde gecekonduyu kentsel dönüşüm kapsamında yıktıklarını söyledi.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

TOKİ Konya Hadim'de 171 adet konut inşa ediyor!

Konya Hadim İlçesinde büyük projelerin yapımı sürüyor. Bölgede ev sahibi olmak isteyen vatandaşların bütçelerine uygun ev hayalleri de gerçekleşiyor. İhalesi gerçekleşen 80 odalı otel inşaatının ise bu yıl bitirilmesi planlanıyor.

rixos konya otel yangın tatbikatı Haberi

rixos konya otel yangın tatbikatı

RİXOS Konya'da Yangından Korunma Haftası'nda bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikler çerçevesinde tüm otel çalışanlarına Yangın Eğitmeni Ümit Ekiz tarafından 'Yangında Farkındalık' ve 'Acil Durum Ekipleri" eğitimleri verildi. Olası bir yangın durumunda yapılması gerekenlerin aktarıldığı eğitimlerde, yangın durumunda kullanılacak koruyucu malzemelerle yangın söndürme cihazları tanıtıldı. Rixos Konya Kalite Yöneticisi Betül Oğuz, "Yangına karşı önlemlerin alınmaması ve hangi önlemlerin nasıl alınacağını bilmemek ve bu konuda yeterli eğitimden geçmemek yangınların en önemli nedenleridir. Rixos Konya olarak biz olası bir yangına hazırlıklı olmak, çalışanlarımız üzerinde farkmdalık, ortak bilinç ve duyarlılık yaratmak adına sık sık yangınla ilgili seminerler verip tabikatlar yapıyoruz"dedi. 


Haberdar...