05 / 05 / 2024

rixos oteller grubuekopark inşaat

rixos oteller grubuekopark inşaat

Rixos oteller grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Haliç'te ihalesini kazandıkları Haliç Yat Limanı ve Kompleksi Projesi'nde altı ay sonra 1 milyar TL'nin üzerinde bir kredi paketi için finansman arayışına çıkabileceklerini söyledi...

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

Yıldız Holding, Fethiye Rixos Premium Oteli'nin satın aldı!

Yıldız Holding, lüks oteller zinciri Rixos'un Fethiye'de bulunan otelini 88 milyon TL + KDV bedelle satın aldı. Şirket, Orman Bakanlığı'ndan gereken izinleri alana kadar işlemleri gizli tuttu.

Dreams of Phaselis otel projesi için izin çıkmadı!

Antalya'da Rixos Oteller Grubu'nun en özgün halkası olarak Beydağları Olimpos Milli Parkı içinde projelendirilen 'Dreams of Phaselis' otel projesi, tamamen rafa kalktı...

Antalya Dreams of Phaselis otelinin imar planı iptal edildi!

Fettah Tamince'nin sahip olduğu Rixos Oteller Grubu'nun Olimpos Milli Parkı içine yapmayı planladığı otele izin çıkmadı. Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, mevcut imar planlarının iptaline karar verdi.

Antalya Kemer otel inşaatında tarihi yapı bulundu!

ANTALYA Kemer'de Rixos Oteller zincirine tahsis edilen ve mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiği Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı sahasında yapılan kazı çalışmalarında, tarihi yapı kalıntıları bulundu.

Dream of Phaselis'e tahsis için durdurma kararı verildi!

ANTALYA 1'inci İdare Mahkemesi, Rixos oteller zincirinin en özgün halkası olarak Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı etkileşim sahası içinde projelendirilen 'Dream of Phaselis' için yapılan tahsise ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verd

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

Oteller eğlence ticaretinde indirim yapsın!

RUSYA ekonomisini etkisine alan ruble krizi, otellerin vazgeçilmezi eğlence sektörünü de vurdu. Rixos Türkiye Oteller Koordinatörü Cem Uzan, Göynük'te bulunan Rixos Sungate Otel'in harcamalarını kısıtladığını belirtti.

Fettah Tamince'den Phaselis Antik Kenti ve Olimpos Milli Parkı açıklaması!

Taraf Gazetesi'nde yer alan "Fettah Tamince’nin sahibi olduğu Rixos Oteller Zinciri’nin Antalya Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı içindeki otel projesi mahkemenin iptal kararına rağmen devam ediyor" haberine açıklama geldi...

Antalya Rixos en iyi yönetilen otel 2014 ödülünü aldı!

Antalya'da hizmet veren oteller ödüle doymuyor! GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Ouality Management ödülleri sahiplerini buldu. En iyi yönetilen otel Rixos seçildi. Otel, 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.

Fettah Temince: Yılbaşı süslemelerine başladık!

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, yıl başı süslemelerine otelcilerin de belediyenin de başladığını bildirdi. Temince ' Yılbaşı süslemelerine başladık ' dedi.

rixos oteller grubuekopark inşaat Haberi

rixos oteller grubuekopark inşaat


CEO Club toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tamince, finansman arayışına altı aydan önce çıkacaklarını düşünmediğini belirterek, "Zaten şu anda özkaynağımızla götürüyoruz. Orası toplamda 1.5 milyar TL'lik bir yatırım. Finansman boyutu da 1 milyar TL'yi biraz geçebilir. Ayrıca ortak alacak mıyız, almayacak mıyız konusuna da bakıyoruz. Öyle bir ihtimal de var" dedi.


Proje için yurtdışından finansman olasılığının da bulunduğunu belirten Tamince, "Şu anda bizi arayan birçok kuruluş var. Kendileri de talip" dedi.


Projede öncelikli olarak sözleşmeyi tamamlamaya çalıştıklarını söyleyen Tamince, "Bugünlerde sözleşmeyi imzalamak üzere çalışıyoruz. Ondan sonra projemiz bitecek. Öngördüğümüz bir yatırım miktarı var şu anda o yatırım miktarını müşahhas hale getireceğiz ondan sonra da piyasaya çıkacağız. Öncelikle bir vizyonu netleştireceğiz ve ne yapıp yapamayacağımıza bakacağız" dedi.


Ulaştırma Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği YİD modelli Haliç...