07 / 05 / 2024

Riyat Yurtseven

Riyat Yurtseven

Ferrum Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Demir ve Riyat Yurtseven Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 120 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Beşiktaş, Levent'te kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Tuopu Industry Jangsu İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tuopu Industry Jangsu İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Yurtseven tarafından kuruldu.

Yurtalp Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtalp Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Yurtseven tarafından kuruldu.

Bosemac Otomotiv İnşaat Turizm Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosemac Otomotiv İnşaat Turizm Medya Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtseven Hırdavat Tesisat İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Meral Yurtseven tarafından kuruldu.

Kat karşılığı inşaatlardaki aksaklıklar nasıl giderilebilir?

Değerleme sektörünün başında gelen isimlerden EVA Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Direktörü Özhan Yurtseven, Kat karşılığı gayrimenkul anlaşmaları için İnşaat Teknik İzleme Planı yapılması gerektiğine dair açıklamalarda bulundu.

Ventini Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ventini Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yurtseven tarafından kuruldu.

Pixel Gayrimenkul Lojistik Yatırım Ticaret Şirketi kuruldu!

Pixel Gayrimenkul Lojistik Yatırım Ticaret Şirketi Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yurtseven tarafından kuruldu.

Ahy Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahy Elektrik Mekanik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haşim Yurtseven tarafından kuruldu.

Enerji Kimlik Belgesi konutta satış ve kiralamayı kolaylaştırıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Özhan Yurtseven, binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’ne göre 1 Ocak 2011 tarihi itibari ile tüm binalarda Enerji Kimlik Belgesi çıkarılmasının zorunlu hale geldiğini hatırlattı.

Yurtbaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtbaş Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Haşim Baş ve Ebru Yurtseven imzasıyla kuruldu.

Özhan Yurtseven: İnşaat Teknik izleme Planı'nı anlattı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Direktörü Özhan Yurtseven, mülk sahiplerine 'İnşaat Teknik İzleme Planı" yapmadan müteahhitler ile anlaşma yapmamaları uyarısında bulunuyor.

Özhan Yurtseven: Kentsel dönüşüm yatırımını takip etmek mümkün!

Değerleme sektörünün önde gelen kuruluşlarından EVA Gayrimenkul Değerleme Teknik Departman Direktörü Özhan Yurtseven, mülk sahiplerine "İnşaat Teknik İzleme Planı" yapmadan müteahhitler ile anlaşma yapmamaları uyarısında bulunuyor.

Riyat Yurtseven Haberi

Riyat Yurtseven

Ferrum Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Demir ve Riyat Yurtseven Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 120 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da kuruldu. 


Ferrum Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 3.1 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 3.2 Her türlü gayrimenkuller, konutlar, siteler,daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş Her türlü Çarşılar, Alışveriş merkezleri,  merkezleri, plazalar,villalar ve tatil köyleri, devre mülkler apart otel, motel kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, fabrikalar, araziler, arsalar, yalılar,köşkler ve her türlü taşınmazın inşaatını yapabilir, işletmeciliğini, alımını, satımını pazarlamasını ve ticaretini yapabilir, devir alabilir, devredebilir kiralayabilir ve kiraya verebilir, komisyonculuk yapabilir ve satış sonrası danışmanlık ve yönetim hizmetleri verebilir. 3.3 Her türlü Emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, iş hanları, iş merkezleri,...