28 / 04 / 2024

rıza sümer eğitim kompleksi

rıza sümer eğitim kompleksi

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya'nın eğitim kompleksi yapılacak 6 il arasında olduğunu ve Varsak'a 17 okul yapılacağını söyledi..

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş eğitim ve kariyeri nedir?

Gür Çağdaş kimdir? Gür Çağdaş'ın kim olduğu ve Gür Çağdaş'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Gür Çağdaş kimdir? ve nerelerde görev almıştır? Gür Çağdaş'ın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak?

Milyonlarca adayın ter döktüğü KPSS maratonu başladı. Sınava giren adaylar, KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür/Eğitim Bilimleri soruları ve cevapları ne zaman erişime açıklanacak? diye sorguluyor. İşte detaylar...

Gür Çağdaş kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Gür Çağdaş kimdir? Kaç yaşında? Gür Çağdaş daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Gür Çağdaş'ın eğitim hayatı nasıldı?

2023 KPSS başvuru ücreti belli oldu! KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri ücreti peş peşe açıklandı!

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) başvuru ücretleri belli oldu. Peki, KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi, ÖABT Öğretmenlik Alan Bilgisi ücretleri ne kadar oldu?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Okul Öncesi eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını duyurdu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, eğitim ücretlerinin tamamının kaldırılacağını açıkladı. Bakan Özer, Türkiye genelinde eğitime erişimi kalıcı kılmak için çalışmaların sürdüğünü vurguladı. Detaylar haberimizde...

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Eğitim ödeneği yattı mı? Öğretmen eğitim öğretim ödeneği ne kadardır? İşte detaylar!

Eğitim ödeneğine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de “Eğitim ödeneği yattı mı?” işte detaylar!

MEB 750 eğitim müfettiş yardımcısı başvuruları nasıl yapılır? Eğitim müfettiş yardımcısı başvuru tarihi…

Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, yapacağı sözlü ve yazılı sınavın ardından 750 eğitim müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. 160 Türk lirası başvuru ücretinin ödenmesinin ardından 16-27 Mayıs tarihlerinde MEB’in internet sayfasından başvurular alınacak. 

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

rıza sümer eğitim kompleksi Haberi

rıza sümer eğitim kompleksi

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya'nın eğitim kompleksi yapılacak 6 il arasında olduğunu belirterek, kompleksin Kepez ilçesi Varsak bölgesine yapılacağını belirtti. Sümer, aydınlık ve bilinçli bir gelecek için eğitimde kalitenin çok önemli bir olgu olduğunu vurgulayarak, "Muasır medeniyetler seviyesine ulaşabilmenin en önemli unsurları arasında eğitimin vazgeçilemeyecek bir yeri vardır. Türkiye AK Parti iktidarı döneminde ulaşıma, sağlığa ve ekonomiye verdiği önem kadar eğitime de büyük önem vermektedir. Örneğin sadece 2015 yılında 94'ü hayırsever, 705'i devlet tarafından olmak üzere toplam 799 derslik kazandırılacak" şeklinde konuştu. 


ŞANSLI İLERDEN BİRİYİZ 

Hükümetin Antalya'ya büyük önem verdiğini dile getiren Sümer, "Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı'nın 6 Ocak 2015 tarihli ve 109038 sayılı yazısı ile 6 ilde eğitim kompleksi yapılması kararlaştırılmıştır. Bu şanslı...