06 / 05 / 2024

Rize çöken ev

Rize çöken ev

Rize'nin Hemşin ilçesinde şiddetli sağanak yağışın nedeniyle meydana gelen heyelan sonucunda bir ev çöktü. Çöken evin enkazı altında kalan Mecit Alparslan yaralı olarak kurtarıldı. 

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Kiracı ve ev sahibi anlaşmazlıklarında yeni adım! İşte EVSIAD'ın hazırladığı 25 maddelik kira kanun tasarı teklifi!

Geçen sene kiralarda yaşanan fahiş artışlar nedeniyle kira artış oranına sınırlama getirilmişti. Gözler alınacak yeni kararlara çevrilmişken Ev Sahibi İş İnsanları (EVSIAD) Oluşumu'ndan da kira kanun tasarı teklifi geldi. İşte 25 maddede o teklif...

Rize'de yaşayanlara müjde! Kiradan uygun fiyata ev sahibi olmanız mümkün!

Kira ödemekten daha uygun fiyata ev sahibi olmak mümkün. Rize’de sunulan yeni bir fırsat ev sahibi olmak isteyenler için kiradan daha az taksitlerle ev sahibi olmak mümkün hale geliyor. Peşinatını ödeyenler hayallerindeki evi satın alma imkanına kavuşacak. İşte detaylar...

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

İstanbul’da ev fiyatları tavan yapmışken 149 bin TL’ye 1+1 ev sahibi olun! Prefabrik 11 Eylül 2022 fiyat listesi…

Az bir bütçeyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarına ilgi göstermeye başladı. Betonarme evlere göre daha ekonomik ve az zahmetli olan prefabrik evlerin fiyatları 149 bin TL'den başlıyor. Peki, hazır prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ev yapmak maliyetli geliyorsa kampanyalı 28 Ağustos 2022 prefabrik ev fiyatları!

Düşük bir bütçeyle düşlerinin evine sahip olmanın hayali ile yaşayan vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını araştırmaya başladı. Ev yapmak gittikçe daha maliyetli olmaya başlamışken herkesin aklında aynı soru. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 28 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Rize'de inşa edilen bir ev görenleri hayrete düşürdü!

Karadeniz fıkralarına konu olacak bir ev inşatı görenleri şaşkına çeviriyor. Rize'nin İyidere ilçesindeki bir apartman katını görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Apartmanın fotoğrafı sosyal medyada 'Resimde eksik olan öğeyi bulun' denilerek elden ele paylaşılıyor.

Rize'de sel sonrası 47 bina yıkıldı!

Rize ve Artvin'de yaşanan sel felaketi sonrası kentlerde çok sayıda bina yerle bir oldu. Rize'de 47 bina yıkılırken 100'e yakın ev de ağır hasar aldı.

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

Rize'de heyelan nedeniyle hasar gören ev için yıkım kararı!

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası zarar gören ev için yıkım kararı alındı. 

Rize'de heyelan nedeniyle 3 ev tahliye edildi! 

Rize'nin İkizdere ilçesinde meydana gelen heyelan sonrasında yıkılma tehlikesi olan 3 ev tahliye edildi. 

Rize'de arsa kavgası! Amca yeğenini öldürdü!

Rize Güneysu'da tartıştığı aynı ad ve soyadı taşıyan yeğeni Hasan Arıcı’yı (32) tabancayla başından vurup öldüren Hasan Arıcı'nın, yeni ev inşaatına başlayan yeğenini, arsasına birkaç metre müdahale ettiği için öldürdüğü iddia edildi.

Rize çöken ev Haberi

Rize çöken ev

Rize'de Hemşin Deresi'nin taşması sonucu bazı köy ve mahalle yolları ulaşıma kapatıldı. Hemşin'de saatte metrekareye düşen 160 kilogram yağış sel ve heyelanlara neden oldu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilçenin Yaltkaya köyünde heyelan sonucu bir ev yıkıldı. Enkaz altında kalan Mecit Alparslan ise yaralandı. Enkaz altından vatandaşların yardımıyla çıkartılan Alparslan, ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. 

İlçede Hemşin Deresi taştı, bazı mahalle ve köy yolları ulaşıma kapandı. Hemşin Belediyesi ve karayolları ekipleri kapalı yolları ulaşıma açmak için çalışmalar gerçekleştirildi. İlçeye AFAD ekipleri sevk edilirken, Kaymakamlık bünyesinde kriz merkezi oluşturuldu.    

'İNŞALLAH BÜYÜK BİR AFET YAŞAMAYIZ'

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar, ilçede yoğun yağışın etkisinin sürdüğünü ifade ederek yağışların sabah saatlerine kadar devam edeceğini ifade etti. Bekar, "İlçede bir...