04 / 05 / 2024

Rize Hacı Hakkı Ekşi Camii

Rize Hacı Hakkı Ekşi Camii

İbrahim Ekşi, "Yaz aylarında önemli etkinliklerin yapıldığı Ovitte yaşayan vatandaşlar ile gelip geçenlerin ibadetlerini rahatlıkla yapabileceği bir cami inşa ettik. Cumartesi günü düzenleyeceğimiz programla camimiz ibadete açılmış olacak." dedi.

Rize'de yöresel mimariye uygun yeni konutlar inşa edilecek!

Rize'de yaşanan sel felaketi nedeniyle bölgeye ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yıkılan konutlar yerine inşa edilecek konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Rize'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentteki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

Rize'de kentsel dönüşüm mağdur etmeyecek!

Rize’de kentsel dönüşüm projesinin ilk etabı için düğmeye basıldı. Çalışmalar hakkında konuşan RESOB Başkanı Güven Aksoy, ''173 bin metrekarelik kısımda kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başlandı'' dedi.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Rize Fırtına Vadisi'nde kaçak yapılar yıkılıyor!

Rize'nin Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, İl Özel İdaresince, Fırtına Vadisi'nde bulunan kaçak yapılar hakkında yıkım kararı alındı. Alınan  kararın ardından yıkımların gerçekleştirilmesi için çalışma başlatıldı.

TOKİ Rize'de 2 bin 708 konut inşa edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de yatırımlar ve projeler hakkında konuştu. Erdoğan, TOKİ tarafından bölgede 2 bin 708 yeni konut inşa edileceğini açıkladı.

TOKİ Rize Merkez konut teslim dönemi 2018!

TOKİ Rize Merkez Hamamderesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında teslim dönemi başladı. Konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm incelendi!

Kayseri'nin Hacılar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Rize'de acele kamulaştırma kararı!

Rize'nin merkez Piriçelebi Mahallesi'ndeki bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı verildi. Karar, Bakanlar Kurulu tarafından alındı.

Hacıosman - Yenikapı metro hattı Aralık ayında açılacak!

Günde 450 bin insanın kullanacağı Hacıosman - Yenikapı metrosu hakkında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bilgi verdi. İşte detaylar..

Doğan Ekici: Hacılar'da önceliğimiz kentsel dönüşüm!

Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ilçede önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek bu alandaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekici ilçeye bin 300 konut inşa edeceklerinin müjdeledi.

Rize Hacı Hakkı Ekşi Camii Cumartesi günü açılıyor!

İbrahim Ekşi, "Yaz aylarında önemli etkinliklerin yapıldığı Ovitte yaşayan vatandaşlar ile gelip geçenlerin ibadetlerini rahatlıkla yapabileceği bir cami inşa ettik. Cumartesi günü düzenleyeceğimiz programla camimiz ibadete açılmış olacak." dedi.

Rize Hacı Hakkı Ekşi Camii Haberi

Rize Hacı Hakkı Ekşi Camii

Rize'nin Ovit Yaylasında Hacı Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakti tarafından yaptırılan Hacı Hakkı Ekşi Camii Cumartesi günü açılıyor.



Rize'nin Ovit Yaylasında Hacı Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakti tarafından yaptırılan Hacı Hakkı Ekşi Camii ve Hacı Emine Ekşi Kuran Kursu Cumartesi günü ibadete açılıyor. 


Ovit Yaylası muhteşem bir camiye kavuşuyor. Hakkı Ekşi Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı yöneticileri HEKTAŞ İnşaat Yönelim Kurulu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Türkiye Kuveyt İş Konseyi Başkanı İşadamı İbrahim Ekşi ile AHES İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi tarafından yaptırılan cami ve Kuran Kursu için Cumartesi günü açılış programı düzenlenecek. 


Hacı Hakkı Ekşi Camii ve Hacı Emine Ekşi Kuran Kursuna Ovit Yaylasında ihtiyaç olduğunu ifade eden İşadamı İbrahim Ekşi, "Yaz aylarında önemli etkinliklerin...