23 / 07 / 2024

Rize Kadirli Alaettin Serdar

Rize Kadirli Alaettin Serdar

Kendirli’nin belde olduğunu ve Rize’de birçok ilçeden fazla nüfusa sahip olduğunu hatırlatan Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar; ilçedeki yatırımları değerlendirdi.

Rize Kadirli'ye 200 milyon liralık yatırım!

Kendirli’nin belde olduğunu ve Rize’de birçok ilçeden fazla nüfusa sahip olduğunu hatırlatan Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar; ilçedeki yatırımları değerlendirdi.

TOKİ Rize Hamamderesi'nde 759 adet konut yaptıracak!

Rize Hamamderesi 759 Adet Konut, 1 Adet AVM, 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Rize'deki 26 metrelik yürüyen merdiven açılışı iptal edildi!

Rize’de Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın katılacağı törenle hizmete sokulacağı duyurulan yürüyen merdivenin açılış töreni, sosyal medyada yapılan yorumlar sonrasında iptal edildi. Bakan Yazıcı, merdivenle sadece alt caddeden üst caddeye çıktı.

Başbakan Erdoğan'ın babasının adı Rize'de yapılan İmam Hatip Lisesi'ne verildi!

Rize'nin Güneysu İlçesi'nde yeni yapılan İmam Hatip Lisesi'ne Başbakan Erdoğan'ın vefat eden babası Ahmet Erdoğan'ın adı verildi. Okul, 2014- 15 eğitim sezonunda öğrenci almaya başlayacak...

Rize'de toprak kayması sonucu 4 ev boşaltıldı!

Rize'de toprak kayması meydana geldi. Kayan toprak ve kaya parçaları 10 katlı Sabret Apartmanına çarptı. Apartmanda bir daire ve inşaat sahasının üst kısmında bulunan Hamdi Hasçelik'e ait 3 katlı binada yaşayanlar risk nedeniyle tahliye edildi.

Rize, Arapların en gözde şehirleri arasında!

Rize Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Hocaoğlu. Rize'yi ziyaret eden turist sayısının her geçen gün arttığını, yabancı turistler arasında özellikle Arap turistlerde önemli bir artış gözlemlendiğini belirtti.

Doğa, tarih ve kültür turizminde gözde mekan Rize!

Rize, tatil için gözde mekanlar arasında yer alıyor. Doğu Karadeniz'de alternatif turizimde öne çıkan Rize, son yıllarda turistlerin, özellikle de Arapların en gözde mekanları arasında yer alıyor.

Rize-Artvin havaalanının yeri belli oldu!

Türkiye'de deniz doldurularak yapılan ikinci havalimanı olma özelliğini taşıyacak Rize-Artvin Bölgesel Havalimanı'nın yeri belli oldu. Rize'ye 33 kilometre uzaklıkta inşa edilecek yeni havalimanı Yeşilköy-Pazar mevikiinde bulunacak...

Rize'de 2 adet satılık çay bahçesi 3 milyon 855 bin TL!

Rize İl'i Fener Mahallesi'nde yer alan 2 çay bahçesi toplam 3 milyon 855 bin 7 TL olarak belirlendi.Çay bahçelerinin satışı Rize Satış Memurluğu tarafından 18 Temmuz 2014 günü yapılacak.

Osmaniye Kadirli'deki 60 yıllık cezaevi kent müzesi olacak!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 4 yıl önce kapatılan cezaevi, restorasyon çalışması sonrası turizme açılacak. Kent müzesine dönüştürülecek cezaevi binası, yörenin kültürel ve tarihi zenginliklerini yansıtacak eserlere ev sahipliği yapacak..

Rize'de inşaattan düşen işçi öldü!

Rize' de Kale Mahallesi kale yolu üzerinde inşaat halindeki binanın üçüncü katında çalışan Maksut İsmailoğlu ( 30 ), hayatını kaybetti. Hasta, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

Rize Cumhuriyet Meydanı yenilenecek!

AK Parti Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhuriyet Meydanı projesi için harekete geçti. Başkan Kasap ve Bursa’dan gelen Büyükşehir Belediye Teknik heyeti Rize’de Cumhuriyet Meydanı Projesi'ni yerinde inceledi...

Rize'de 5 yeni müze yapımı planlanıyor!

Rize Fatih Sultan Mehmet Han Camii ve Sosyal Tesisleri Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından Dörtyol Köyü’nde yaptırılacak 5 bin kişilik cami ve İmam hatip Lisesi ile yurt binası yanında, Rize’ye 5 yeni müze kazandırmayı planlıyor...

Rize Kadirli Alaettin Serdar Haberi

Rize Kadirli Alaettin Serdar

Kendirli’nin belde olduğunu ve Rize’de birçok ilçeden fazla nüfusa sahip olduğunu hatırlatan Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar; ilçedeki yatırımları değerlendirdi. Alt yapıdan, ulaşıma, içme suyundan kültürel etkinliklere kadar tüm hizmetlerini anlatan Serdar, Kendirli’nin 200 milyon liralık yatırım aldığını açıkladı.

Kendirli’nin belde olduğunu ve Rize’de birçok ilçeden fazla nüfusa sahip olduğunu hatırlatan Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, “Geçmişteki siyasi nedenlerden dolayı beldemiz ilçe olamamıştır. Rize’de bir çok beldenin ilçe olduğu zamanlar Kendirli’de bunu çok çok hakketmişti. Bunun mağduriyetini maalesef Kendirli yaşıyor. İhtilal döneminde de çok mağduriyet yaşamış beldemiz aynı zamanda da bir ilim beldesidir. Binlerce çocuğumuz beldede hafızlık yapmıştır. Bu mağduriyetlerimizi iyi bilen Cumhurbaşkanımızda beldemizle yakından ilgileniyor. İlim yuvası olması hasebiyle de bölgemize ayrıca hassasiyeti bilinmektedir. Hem Başbakanlığı döneminde hem de...