19 / 05 / 2024

Rize millet bahçesinin ismi

Rize millet bahçesinin ismi

2002 yılı sonrasında Rize'de isim verilen veya ismi değiştirilen yapılar ve Fındıklı Belediyesince yapılmak istenen Millet Bahçesi Parkı isim değişikliğine onay verilmemesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

150 millet bahçesi 20 milyar TL'ye mal oldu! Hangi millet bahçesinin maliyeti ne kadar? 

Türkiye'de hayata geçirilen 150 millet bahçesi 20 milyar liraya mal oldu. Peki hangi millet bahçesinin maliyeti ne kadar? 

Bayrampaşa'daki Millet Bahçesi için geri sayım başladı!  Eski Pancar Motor Fabrikası arazisi yeninden hayat buluyor

Bayrampaşa’da eski Pancar Motor Fabrikası alanına 45 bin metrekarelik millet bahçesinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Ankara'daki millet bahçesinin maliyeti üçe katlandı!

Başkent Ankara’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yapımına başladığı millet bahçesinin maliyeti, öngörülenin üç katına çıktı. 2022 yılının Ağustos ayında 43,8 milyon lira ile yapımına başlanan projenin yarım kalan işleri için bu yılın Kasım ayında 82,7 milyon TL daha harcandı.

2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden deva eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 151 millet bahçesinin hizmete açıldığını, 2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacağını bildirdi.

İstanbullulara son dakika müjdesi! O ile yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İstanbulluların yüzünü güldüren millet bahçesinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ankara Mamak Millet Bahçesi için start verdi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak Millet Bahçesi için düğmeye bastı. Söz konusu millet bahçesinin ihalesi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Rize İyidere Millet Bahçesi için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize İyidere Millet Bahçesi projesinin ihalesini 25 Mart 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Bayrampaşa Çocuk Bahçesi, millet bahçesi oluyor! İmar planı askıda!

İstanbul İli, Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 5/2 pafta 23657 parsel ve komşuluğundaki Çocuk Bahçesinin Millet Bahçesi ve Yaya Yolu fonksiyonuna alınmasına ilişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Diyarbakır'da yeni millet bahçesi için geri sayım başladı!

Diyarbakır Bismil'de hayata geçen millet bahçesi projesi tamamlanma aşamasına geldi. Millet bahçesinin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

İzmir Bergama Millet Bahçesi'ne yargıdan dur kararı!

İzmir’in Bergama ilçesinin Belediye Başkanı Hakan Koştu, Millet Bahçesi hayata geçirileceği sebebiyle 86 iş yerini yıkacağını duyurdu. Mağdur esnaflar çözüm arayışları sonuçsuz kalınca yargıya yoluna gitti. Mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Rize İyidere'ye millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize İyidere'de millet bahçesi inşa edecek.

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada, 63 bin metrekarelik millet bahçesinin hizmete açıldığını söyledi.

Rize millet bahçesinin ismi Haberi

Rize millet bahçesinin ismi

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, 2002 yılı sonrasında Rize'de isim verilen veya ismi değiştirilen yapılar ve Fındıklı Belediyesince yapılmak istenen Millet Bahçesi Parkı isim değişikliğine onay verilmemesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorusunun İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Bayraktutan, ''Rize Fındıklı Belediyesi, 19 Mart 2019'da açılan Millet Bahçesi Parkı'nın adını değiştirerek, Atatürk Parkı yapmıştır. Ancak Fındıklı Kaymakamlığı, Adı değiştirmekte kamu yararı görülmediğinden Atatürk adı verilmesini onaylamamıştır. Fındıklı Belediyesi, aldığı Meclis kararında, park içinde bulunan ve 'Miller Kıraathanesi' adı verilen taş yapının adını da 'Kazım Koyuncu Kültür ve Sanat Evi' diye değiştirilmiş ancak Fındıklı Kaymakamlığı aynı şekilde 'Kamu yararı görülmediği için' bu isim değişikliğine de onay vermemiştir. Bu karar yazılı ve elektronik basın ile sosyal medyada gündem olmuş,...