13 / 05 / 2024

rize ocak köyü

rize ocak köyü

Rize'nin Pazar ilçesinde yer alan 400 yıllık kilise iş makineleri ile yıkıldı...

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Memur Ocak zamlı maaşları tek tek hesaplandı! Memur ocak zammı yüzde kaç olacak? Gören şaşkına döndü!

Memur Ocak zammının belli olması için resmen sayılı günler kaldı. Memur Ocak zamlı maaşları tek tek hesaplandı! Memur ocak zammı yüzde kaç olacak? Gören şaşkına döndü!

Memur Ocak zamlı maaşları peş peşe hesaplandı! Memur ocak zammı yüzde kaç olacak? Memurlar şimdi bakın!

Polis, bekçi, öğretmen, doktor, hemşire gibi meslekleri yakından ilgilendiren memur maaş zammı 6 aylık enflasyon farkı ile kesinleşecek.Peki memur ocak zammı yüzde kaç olacak? Memur Ocak zamlı maaşları peş peşe hesaplandı! Memurlar şimdi bakın!

Elazığ Köy Konutları teslim ediliyor!

Elazığ'da 24 Ocak 2020'de meydana gelen depremden sonra birçok köy evi zarar görmüş ve yıkılmıştı. Depremde yıkılan evlerin yerine yenileri inşaa edildi. Yapımı tamamlanan konutların anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Diyalog Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saim Ocak tarafından kuruldu.

Elazığ'daki köy evlerinin akıbeti ne oldu?

2020 Ocak ayında Elazığ'da gelen deprem sonrasında kent genelinde deprem konutlarının inşası devam ediyor. Bazı ilçe merkezlerinde yer alan vatandaşlar ise köy evlerinin temel atılacağı günü merak ediyor. 

Cumhuriyet Köyü'ndeki Atatürk Korusu kiraya verildi iddiası!

İstanbul Beykoz'da Atatürk’ün talimatıyla kurulan Cumhuriyet köyündeki korunun, Rize Kalkandelen Vakfı’na kiraya verildiği belirtildi.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Depremde yıkılan Çevrimtaş Köyü'nde yeni konutlar yapılıyor!

Elazığ'da, 24 Ocak'ta, merkez üssü Sivrice olan ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı Çevrimtaş köyü aldı. 27 konutun hasar gördüğü ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği köyde yaralar sarılırken, yapılacak 26 konutun ilk örnek dairesi tamamlandı.

Rize Ambarlık'taki tarihi kemer köprünün yıkımı TBMM'de!

Rize'nin Ambarlık köyünde bulunan tarihi kemer köprünün yıkılma nedeninin belirlenmesi meclis gündemine taşındı. CHPli Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize'deki 300 yıllık kemer köprü çöktü!

Rize'nin merkeze bağlı Ambarlık köyünde bulunan 18'inci yüzyılda inşa edilen koruma altında yer alan taş kemer köprü çöktü.

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

İngiltere’de konut fiyatları Ocak'ta yüzde 3,2 arttı!

Nationwide konut endeksine göre İngiltere’de konut fiyatları, Ocak'ta yıllık bazda yüzde 3,2 arttı.

rize ocak köyü Haberi

rize ocak köyü

Rize'de yer alan Atina Kilisesi  önceki gece iş makineleri ile yıkıldı. 400 yıllık bir geçmişe sahip olan Atina Kilisesi Rize'nin Pazar ilçesine bağlı Ocak Köyü'nde yer...