06 / 05 / 2024

Rm Gayrimenkul Kimin

Rm Gayrimenkul Kimin

Rm Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zohaır Yousef I Alharrı imzasıyla kuruldu.

Rasat Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasat Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kırmızı ve Yılmaz Çabuk ortaklığında kuruldu.

Rasat Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasat Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kırmızı ve Yılmaz Çabuk ortaklığında kuruldu.

Radikal Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Radikal Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erman Görmüş tarafından kuruldu.

Rm Investment Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rm Investment Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Raviya Mahfouz tarafından kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Redstone'un basın toplantısında açıklamalarda bulunan Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul sektörüyle ilgili de konuştu. Evrim Kırmızıtaş Başaran, şu an gayrimenkul sektöründe fırsatların olduğu bir dönemde bulunduğumuzu belirtti.

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, Yılın Girişimci İş Kadını seçildi!

Lüks Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Yılın Girişimci İş Kadını oldu...

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Gayrimenkul 2021'de de yıldız olabilir!

2020 yılında ekonominin lokomotifi olan gayrimenkul sektörü bu özelliğini 2021'de de koruyabilir. Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkul en güvenli yatırım araçlarından biri olarak yatırımcısını sevindirmeye devam edecek yorumunda bulundu. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Rm Gayrimenkul Kimin Haberi

Rm Gayrimenkul Kimin

Rm Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Zohaır Yousef I Alharrı imzasıyla kuruldu. 


Rm Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi iş konusu;Şirket kanunen yasaklanmamış her türlü ekonomik amaç ve konuda işlem yapabilir. Aşağıda gösterilen işlerle iştigal şirketin ana amaç ve konusunu teşkil eder. 1. Bir ücret veya sözleşmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (apartman, toplu yapı ve site yöneticiliği, mobil ev alanlarının, müşterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi) 2. Her türlü gayrimenkulün bünyesindeki tesislerin kombine işletme destek hizmetlerini (işletme veya tesis bünyesinde temizlik, bakım, çöplerin bertarafı, koruma ve güvenlik, posta dağıtımı, çamaşırhane, resepsiyon vb. yardımcı hizmet ve görevlerin birden fazlasının sağlanması) yürütmek. 3. Her türlü gayrimenkulün tesis yönetimi, kiralama ve enerji yönetimi...