03 / 05 / 2024

RMİ İnşaat

RMİ İnşaat

RMİ İnşaat Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıza Melih İşler tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Kadıköy, Suadiye'de kuruldu.

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi açıldı!

Kırmızı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Ets Palladium Şubesi Ataşehir’de 800 bin TL serrmaye bedeli ile İbrahim Halil Kırmızı tarafından açıldı.

Yeni Rm İnşaat Taahhüt Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Rm İnşaat Taahhüt Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Yeni tarafından kuruldu.

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızı Zambak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kırmızızambak tarafından kuruldu.

Kırmızıgültur Turizm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızıgültur Turizm Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Bayrampaşa'da 5 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırmızıgül ve Mehmet Fasih Kırmızıgül tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mon Danışmanlık İnşaat Yatıırm Anonim Şirketi kuruldu!

Mon Danışmanlık İnşaat Yatıırm Anonim Şirketi Mahmut Önügören ve Osman Nuri Önügöre ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kırmızı Çizgi Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızı Çizgi Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Meryem Aydın ve Şükran Öztürk Demirörs tarafından kuruldu. 

İnşaat sektörünün morali arttı!

Hükümetin aldığı kararı değerlendiren İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, “KDV ve Damga Vergisi’nden sonra tapu harcında yapılan düzenlemeler, sektörün 2017’ye yönelik moral ve motivasyonunu artırmıştır” dedi.

Alpgün İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpgün İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alparslan Oktay Güngörmüş ve Hüsnü Metin Demirci ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.

Eşlegül Balcı İnşaat Yatırm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşlegül Balcı İnşaat Yatırm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Eşlegül ve Mertcan Balcı ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 25 Temmuz'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Kırmızı Turizm İnşaat Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızı Turizm İnşaat Yalıtım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Harun Aras tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi, Demirkapı Caddesi'nde kuruldu.

RMİ İnşaat Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RMİ İnşaat Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıza Melih İşler tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Kadıköy, Suadiye'de kuruldu.

Kırmızı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Medikal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kırmızı Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Medikal Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Akay, Yıldırım Yılmaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Temmuz'da kuruldu.

RMİ İnşaat Haberi

RMİ İnşaat
RMİ İnşaat Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Rıza Melih İşler tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


RMİ İnşaat Mühendislik İş Sağlığı ve Güvenliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...