11 / 05 / 2024

Robert Holzmann konut maliyetleri

Robert Holzmann konut maliyetleri

Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyesi ve Avusturya Merkez Bankası Başkanı Robert Holzmann, yaptığı açıklamada, konut maliyetlerinin Euro Bölgesi'nde enflasyonu ilk anda düşünülenden daha çok katkı sağlıyor olabileceğini dile getirdi.

Konut maliyetleri Euro Bölgesi'nde enflasyonu artırıyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyesi ve Avusturya Merkez Bankası Başkanı Robert Holzmann, yaptığı açıklamada, konut maliyetlerinin Euro Bölgesi'nde enflasyonu ilk anda düşünülenden daha çok katkı sağlıyor olabileceğini dile getirdi.

Konut alıcısı senetle satışa yöneldi!

Konut kredisindeki faizin yüksek olması sebebi ile vatandaşlar senetle konut satışına yöneldi.  Mar Yapı icra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert Varon senetle ev almak isteyenleri uyardı..

Konut sektöründe balon riski yok!

Türkiye gayrimenkul piyasasında konut balonu olduğu spekülasyonlarına Nobel ödüllü ekonomist Prof. Robert Shiller, son noktayı koydu. Prof. Robert Shiller 'Konut sektöründe balon riski yok' dedi.

Konut fiyatlarında bir balon var mı?

Nobel ödüllü iktisatçı Robert Shiller, “Türkiye genelinde ortalama fiyatlarla bir konut balonu sinyali var mı?” sorusuna, “Türkiye'de konut fiyatlarından hareketle bir konut balonu olduğunu söyleyebilecek veri yok henüz” dedi

Robert Shiller: Türkiye'deki konut balonu şişmeyi başladı, ama ciddi bir durum yok!

Nobel ödüllü ekonomist Prof. Robert Shiller "Türkiye'de konut fıyatlarmdaki artış alarm verici durumda değil. Balon şişmeye başladı ama ABD ya da başka ülkelerdeki kadar ciddi bir durum yok" dedi.

Robert Shiller: Türkiye'de konut fiyatları çok hızlı artıyor!

Türkiye gayrimenkul piyasasında konut balonu olduğu spekülasyonlarına Nobel ödüllü ekonomist Prof. Robert Shiller, son noktayı koydu. Türkiye'de konut fiyatlarının arttığını fakat başka ülkelerdeki kadar ciddi bir sıkıntı olmadığını söyledi...

Robert Shiller konut piyasasındaki fiyat yükselişleriyle ilgili uyardı!

Nobel Ekonomi Ödülü'nü bu yıl Eugene Fama ve Lars Peter Hansen ile paylaşan ABD'li ekonomist Robert Shiller, küresel konut piyasasındaki ani fiyat yükselişleriyle ilgili uyarıda bulundu...

Mortgage krizini bilen Robert Shiller, Nobel Ekonomi Ödülü'nü aldı!

Krizden 2 yıl önce konut fiyatlarının aşırı yükseldiğini öngören Shiller, Nobel Ekonomi Ödülü'nü kazandı. Robert Shiller, 2006 yılında ABD'de gayrimenkul fiyatlarının aşırı derecede yükselmesinin krize yol açacağını öngörmüştü...

Anadolu'da ucuz konut alma fırsatı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Türkiye'nin dört bir yanında yaptığı 6.848 sosyal konutu satışa sunuyor

TOKİ`den Konya Halkapınar`a 208 konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Konya Halkapınar 2'nci etaba konut, adaiçi ve genel altyapı ile çevre düzenlemesi işlerini ihaleye çıkardı.

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Robert Holzmann konut maliyetleri Haberi

Robert Holzmann konut maliyetleri

Avrupa Merkez Bankası üyesi ve Avusturya Merkez Bankası Başkanı Robert Holzmann son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut maliyetlerinin Euro Bölgesi'nde enflasyonu ilk anda düşünülenden daha çok katkı veriyor olabileceğini dile getirdi.

Apara'da yer alan habere göre, sahibinin oturduğu konut maliyetlerinin manşet enflasyonu ne kadar artırabileceği sorusuna cevap arayan Avrupa Merkez Bankası üyesi ve Avusturya Merkez Bankası Başkanı Robert Holzmann, enflasyonda artışa etkinin 0,5 puan olabileceğini dile getirdi.

Açıklanan verilere bakıldığında ECB uzmalarına göre konut fiyatları 2014'ten itibaren enflasyona yüksek katkı sağlıyor ve bu sene katkının 0,2-0,3 puan olabileceği belirtiliyor.

Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredisi şartlarını...