02 / 05 / 2024

Robert Varonun bebeği

Robert Varonun bebeği

Mar Yapı İş Geliştirme Müdürü Robert Varon baba oldu. Robert Varon ve eşi yeni bebeklerine Nino Kaan ismini verdi.

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

BİM 30 Haziran Cuma indirimlerini peş peşe sıraladı; Bu listede yok yok

BİM, 30 Haziran Cuma günü mağazalarında satışa sunulacak indirimli ürünler listesini açıkladı. Bebeği olanlar için özel ürünler, mutfak araç gereçleri, teknolojik ürünler ve giyim ürünleri gibi pek çok farklı kategoride ürün indirime girdi. İşte detaylar...

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Privatus Urla Villaları eşsiz tabiatı ile bir doğa harikası olan İzmir’in göz bebeği Urla İlçesin'de satışları devam ediyor. Ketenci İnşaat tarafından hayata geçirilen Privatus Urla Villaları Mart 2025'te teslim edilmesi öngörülüyor.

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 12 bin 198 TL! Özellikleri neler? 

Fakir Robert RS 770 robot süpürge aynı anda silme ve süpürme işlemini gerçekleştirerek temizliği kolaylaştırıyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Göz bebeği amiral gemisi İPhone 11'e inanılmaz fiyat etiketi! Carrefour'dan bomba kampanya! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Carrefor, cep telefonlarında yaptığı kampanyalarla gündemde. Herkesin sahip olmak istediği İPhone 11 için Carrefoursa Kart'a Özel  yüzde 15 indirim yaparak hayallerinizin gerçekleşmesini sağlıyor. İşte kampanyanın detayları...

Aile Bakanlığı yeni ödeme müjdesiyle bombayı patlattı! Başvuran aynı ay içinde PTT’den parasını alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca herhangi bir gelir durumuna bakılmadan yeni doğum yapan tüm annelere doğum yardımı sağlanıyor. Başvuran annelere, ilk bebeği için 300 TL, ikinci bebeği için 400 TL, üçüncü ve sonraki bebekler için de 600 TL ödeme yapılıyor.

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge kaç TL,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Robert II RS 710 Robot Süpürge,120 dk aralıksız çalışması,akıllı navigasyon sistemi ve otomatik şarj özelliği ile üstün performans hizmeti sunuyor.Peki robot süpürgenin özellikleri neler?

Ford Tourneo Connect active ve Tourneo Custom fiyatı ne kadar oldu? İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Premium iç mekana sahip Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom yine gözde olmayı başarıyor. Geniş ve çok kişili araç isteyenler göz bebeği olan Ford Tourneo Connect active  ve Tourneo Custom Şubat ayı fiyatları merak ediliyor. 15 Şubat 2023 fiyat listesi ne oldu? İşte detaylar...

Bebeği olan aileler yandı! Mamalara gelen zam dudak uçuklattı!

Vatandaş her türlü ihtiyacında kısıntıya gidiyor ama kısıntısı yapılamayacak ürünler de var. İşte bunların başında bebek mamaları geliyor. İşte bütçeden kısıntı yapılamayacak bebek mamalarına gelen zamlar dudak uçuklattı, en ucuz mama bakın kaç para oldu?

SGK'nın yeni doğum yapana annelere verdiği ücret duyanların gözlerini fal taşı gibi açtı! İşte SGK'nın verdiği ücret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'dan yeni bebeği olan çalışan annelere sevindirici haber. Doğum izni devam ettiği sürede de sigortası devam etmek kaydıyla, 55.289 TL nakit para veriyor. Şartları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

Robert Varonun bebeği Haberi

Robert Varonun bebeği

Mar Yapı İş Geliştirme Müdürü Robert Varon baba oldu. Robert Varon ve eşi Duygu Varon yeni bebeklerine Nino Kaan ismini verdi. Varon çiftinin ilk bebekleri olan Nino Kaan bebek dün saat 19:05'te dünyaya...