07 / 07 / 2024

Robert Varonun bebeği

Robert Varonun bebeği

Mar Yapı İş Geliştirme Müdürü Robert Varon baba oldu. Robert Varon ve eşi yeni bebeklerine Nino Kaan ismini verdi.

0 km 2024 Fiat Egea Sedan'da Haziran 2024 indirimi! Fiat'ın göz bebeği 799 bin 900 TL'ye!

Otomotiv Gazetecisi, Güvenli Sürüş Eğitmeni, Danışman Murat Tosun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 0 km 2024 Fiat Egea Sedan'ın 799 bin 900 TL'den satıldığını duyurdu.

İslam Memiş'ten yatırımcının göz bebeği gram altın için yeni uyarı geldi! Hemen bu son dakika açıklamasına bakın!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın piyasasındaki dalgalı seyir ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın için destek seviyelerini duyurdu. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları...

Nissan'ın göz bebeği Qashqai'ye 150 bin TL indirim geldi! 36 ay taksitli Qashqai fiyatları şaşırttı!

Nissan'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Qashqai'nin Mayıs 2024 fiyatları resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Peki Nissan Qashqai'nin Mayıs 2024 fiyatları ne kadar? 

Ford Kuga ve Puma'da Mayıs 2024'e özel çifte fırsat! Göz bebeği iki modelde de hem indirim hem de kampanya müjdesi!

Ford'un en sevilen iki modeli arasında bulunan Ford Kuga ve Puma için Mayıs 2024'te çifte fırsat sunuluyor. Peki Ford Kuga ve Puma'nın güncel fiyatları ne kadar? 

Hyundai'nin göz bebeği Bayon ve Tucson'un Nisan 2024 fiyatları resmen açıklandı! Tam 120 bin TL'lik dev indirim şaşırttı

Hyundai, en sevilen modelleri arasında yer alan Bayon'un ve Tucson'un Nisan 2024 fiyat listesini resmen açıkladı. Açıklanan fiyat listesine göre Tucson'a bu ay tam 120 bin TL'lik indirim geldi. İşte Bayon ve Tucson Nisan 2024 fiyatları...

Gayrimenkul alırken kazanmanın kuralı açıklandı! İşte o yöntem

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlerin aklındaki en önemli sorulardan biri de, nereden nasıl bir mülk alınması gerektiği.  İş adamı ve yazar Robert Kiyosaki en önemli kuralın iyi sokaktaki en kötü evi almak olduğunu söyledi.

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

BİM 30 Haziran Cuma indirimlerini peş peşe sıraladı; Bu listede yok yok

BİM, 30 Haziran Cuma günü mağazalarında satışa sunulacak indirimli ürünler listesini açıkladı. Bebeği olanlar için özel ürünler, mutfak araç gereçleri, teknolojik ürünler ve giyim ürünleri gibi pek çok farklı kategoride ürün indirime girdi. İşte detaylar...

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Privatus Urla Villaları eşsiz tabiatı ile bir doğa harikası olan İzmir’in göz bebeği Urla İlçesin'de satışları devam ediyor. Ketenci İnşaat tarafından hayata geçirilen Privatus Urla Villaları Mart 2025'te teslim edilmesi öngörülüyor.

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 12 bin 198 TL! Özellikleri neler? 

Fakir Robert RS 770 robot süpürge aynı anda silme ve süpürme işlemini gerçekleştirerek temizliği kolaylaştırıyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Robert Varonun bebeği Haberi

Robert Varonun bebeği

Mar Yapı İş Geliştirme Müdürü Robert Varon baba oldu. Robert Varon ve eşi Duygu Varon yeni bebeklerine Nino Kaan ismini verdi. Varon çiftinin ilk bebekleri olan Nino Kaan bebek dün saat 19:05'te dünyaya...