17 / 05 / 2024

Roberto Bravo Çin mağazası

Roberto Bravo Çin mağazası

Venedik ve Moskova’da mağazaları olan Roberto Bravo, Çin’in Tianjin şehrinde bir mağaza açarak Asya pazarına girdi.

Roberto Bravo Çin’de mağaza açtı!

Venedik ve Moskova’da mağazaları olan Roberto Bravo, Çin’in Tianjin şehrinde bir mağaza açarak Asya pazarına girdi.

Türk inşaat şirketlerine Ekvador'dan davet!

Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından dış ticareti geliştirmeye yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Ekvador Büyükelçisi Roberto Betancourt, inşaat ve altyapı yatırımları için Türk şirketlerini davet etti.

Park Bravo mağazaları kapatılıyor mu?

Park Bravo için, mahkeme, verdiği konkordato kararını kaldırdı. Kararın kaldırılması ile birlikte şirkete yönelik hacizler başladı. Mağazalar birer birer kapatılırken, bazı alacaklılar mağazalarda haciz işlemi yaptı.

Theorie, Park Bravo’yu satın alıyor!

Erkek hazır giyim markası Theorie, kadın giyim markası Park Bravo’yu satın almak için son noktaya geldi. İki marka fiyatta anlaşırsa Park Bravo Theorie’nin olacak

Roberto Bravo'nun Moskova'da 10 mağazası var!

Hacı Mustafa Kamer’in torunlarından Mustafa ve Aytaç Kamer, İtalyanlar gibi itibar sahibi olmak için 1998’de kurdukları ‘Roberto Bravo’ markasıyla büyük bölümü ihracattan olmak üzere 40 milyon dolar ciroya ulaştı. Markanın Moskova’da 10 mağazası var.

Landmark Premiere Park Bravo'yu devralacak!

Perakende şirketi Landmark Premiere, Park Bravo'nun %87.5'ini devralmak için RK'ya başvurdu.

Park Bravo Home'un yeni ürünleri Fransız stilini yansıtıyor!

Park Bravo Home, yepyeni koleksiyonuyla Fransız kasaba stilinin sıcaklığını evlerinize getiriyor. Kış aylarında Fransız hayatının içinden gelen kır evi tarzı, şehir yaşamından uzaklaşmak için sıcak ve davetkar havasıyla sizi kucaklıyor

Yeni yıl tılsımı Park Bravo Home ile evinizi renklendirecek!

Park Bravo Home’un yeni yıl için özel olarak seçtiği rengarenk dekoratif ürünler şimdi Park Bravo Group mağazalarında beğeninize sunuluyor.

Roberto Bravo, Kremlin Meydanı'nda mağaza açtı!

İkitelli'de temeli atılan mücevher markası Roberto Bravo dünyaya açıldı. 7 ülkeye ihracat yapan şirket son mağazasını Kremlin Meydanı'nda açtı. Marka sıradışı pazarlama stratejisiyle satış noktalarını 130'dan 170'e çıkaracak

Roberto Carlos, Brezilya'daki evi için Türk taşını seçti!

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Roberto Carlos 'un, Brezilya 'da yaptıracağı yeni evini Türk taşlarıyla dekore etme  kararı aldığı  bildirildi. Ege Maden İhracatçıları Birliği Başkanı Arslan Erdinç,  Carlos 'un tercihinden büyük memnuniyet duyduklarını belir

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Roberto Bravo Çin mağazası Haberi

Roberto Bravo Çin mağazası

Roberto Bravo Çin’deki mağazasını hizmete açtı. Sözcü'de yer alan habere göre, Roberto Bravo'nun Tianjin'de yer alan mağaza açılışına Türkiye Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin Önen, Türkiye Cumhuriyeti Pekin Büyükelçiliği Ticaret Konseyi Başkanı Hakan Kızartıcı, Roberto Bravo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar, Roberto Bravo Marka Yüzü Victoria Bonya, Çin Değerli Taş ve Mücevher İhracatçıları Birliği Genel Sekreteri Fengmin Su ve You Yi AVM Müdürü Wu Di ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

“DAHA ÇOK ÇİNLİ FİRMANIN YATIRIM YAPMASINI HEDEFLİYORUZ”


Gerççekleştirilen açılışta “Bugün burada Türkiye'nin önemli markalarından Roberto Bravo'nun Çin'deki ilk yatırımı için bir aradayız. Bu mağaza, Çin'deki tek Türk mücevher mağazasını temsil ediyor. Bu adımın diğer Türk markaları tarafından takip edilmesini umuyoruz” diyerek bir konuşma yapan Türkiye Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdülkadir Emin...