24 / 07 / 2024

robot Eğitim Atölyesi

robot Eğitim Atölyesi

Ford Otosan okulda Robot Eğitim Atölyesi ve Lisan Laboratuvarını hizmete sundu...

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu eğitim için buluştu

Çimento sektörünün iki çatı kuruluşu olan Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile TÜRKÇİMENTO, eğitim için toplandı. Sektörden 34 çalışanın yer almış olacağı Çimento Sektörü MBA Programının ilk dersi 26 Eylül 2022’de yani bugün başladı.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı'ndaki caminin temeli atıldı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında inşa edilecek caminin temel atma törenine katıldı.

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Kocaeli Başiskele'de 11 milyon TL'ye icradan satılık mermer atölyesi!

Kocaeli 8. İcra Dairesi Müdürlüğü, Kocaeli İl, Başiskele İlçe, 195 ada, 1 parsel, 8 bin 666 metrekare yüz ölçümlü mermer atölyesi ve müştemilatını 10 milyon 970 bin 630 TL'ye icradan satıyor...

Şahinbey Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası'nın temeli atıldı!

Şahinbey Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa ettirilecek olan Hoşgör Külliyesi Eğitim Binası’nın temelleri dualarla atıldı.

Lefkoşa Eğitim ve Kültür Kompleksi’nin temeli atıldı!

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası ve Kıbrıs Türk Öğretmenler Kooperatifi’nin ortak girişimiyle KTÖS Genel Merkezi’nin yanında eğitim ve kültür kompleksi inşa ediliyor.

Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin temeli atıldı!

Kente yeni yatırımlar kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’ye yeni bir sporcu eğitim merkezi daha inşa ediyor.

Gebze Sporcu ve Eğitim Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Sporcu ve Eğitim Merkezi'nin temelini yarın atıyor.

Gölbaşı Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı!

Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilecek olan Gölbaşı Kent Meydanı ve Eğitim Kampüsü için imzalar atıldı.

Eskişehir'de Yaşar Eğitim Vakfı Meslek Lisesi'nin temeli atıldı!

Eskişehir'de Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hayata geçirilecek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı.

Ankara'da 34 eğitim tesisinin temeli atıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören ilçesi Ovacık Kampüsü ve İl Genelinde 34 Eğitim Tesisinin Temel Atma Töreni'ne katıldı. 

robot Eğitim Atölyesi Haberi

robot Eğitim Atölyesi


Ford'un kurduğu Robot Eğitim Atölyesi ve Lisan Laboratuvarı'nda öğrenciler yabancı dil eğitimini eksiksiz alacak . OİB Başkanı Orhan Sabuncu otomotivin sektörün ilk ve tek okuluna sahip çıkacağını...