28 / 04 / 2024

robot otelleri nerede açıldı

robot otelleri nerede açıldı

Japonya'da robotların islettiği "Hennna" (Tuhaf) adlı otel hizmete açıldı. Japonya'da robotlar tarafından işletilen otel hizmete girdi Personel gideri düşük olduğu için oda fiyatı da ucuz.

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Roborock S7 Vacuum Cleaner Mop Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock S7 Vacuum Cleaner Mop Akıllı Robot Süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde paspaslama ve vakumlama işlevlerini bir arada sunar. 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas'ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 5 farklı temizlik moduyla çalışma gerçekleştiriyor. Peki Xiaomi robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Evcil hayvan dostu Tefal akıllı robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Robot Süpürge, geliştirilmiş teknolojisi ile kullanıcılarına 4’ü 1 arada temizlik performansı sunuyor. Peki Tefal robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate'de yüzde 24 indirim fırsatı! Bakın nerede! İşte 13 Mart 2023 fiyat listesi

İndirim fırsatlarını yakından takip edenler Xiaomi Mi Robot Vaccummop 2 Ultimate cihazında 4 bin TL'ye varan indirim fırsatı! Peki robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Hayalleri süsleyen robot süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  10 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknolojinin ilerlemesiyle elektronik ürünlerde de hayatı kolaylaştıran çeşit sayısı çoğalıyor. Bu haberimizin konuğu ev hanımlarının hayallerini süsleyen bir ürün var. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2. Peki Xiaomi Mi Robot Vacum Mop Pro 2 fiyatı ne kadar?

Temizlik artık robotlardan soruluyor! Peki en uygun fiyatlı robot süpürgeler nerede satılıyor? İşte 5 Ocak fiyat listesi

Son dönemde popüler olan, bir çok kişi tarafından tercih edilen robot süpürgeler hangi fiyata satılıyor? İşte 5 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bırakın o evi temizlesin! İşte en uygun robot süpürgeler ve 17 Aralık 2022 fiyat listesi…

En uygun fiyatlı robot süpürgeleri nerede satılıyor? Robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Bu fiyatlara dikkat! En ucuz Xiaomi Mi robot süpürge nerede satılıyor bulduk! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Xiaomi Mi robot süpürgenin piyasadaki en ucuzunu bulduk ve liste haline getirdik. Evlerimizde yeni yardırıcımız olan robot süpürgeler en çok araştırılan akıllı ev teknolojilerinden biri haline geldi.  İşte, en ucuz Xiaomi Mi robot süpürge 28 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ayışığı Halting Place Nerede Demir İnşaat Ayışığı Halting Place krokisi

Demir İnşaat'ın inşaa ettiği Ayışığı Halting Place'de yaşam başladı. Ayışığı Halting Place nerede Ayışığı Halting  Place'a nasıl gidilir sorularına yanıt haberimizdeki krokide...

istanbul Sarayları nerede Sinpaş istanbul Sarayları ulaşım krokisi!

Sinpaş GYO, İstanbul Sarayları'nı Küçükçekmece'de hayata geçiriyor. İstanbul Sarayları'na ulaşım krokisi ve İstanbul Sarayları nerede.. İstanbul Sarayları'na nasıl giderim..  sorularının cevabı bu haberde...

Özyurtlar İnşaat Ntowers projesi nerede

Ntowers, Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta inşaa ediliyor... Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta yapılan Ntowers projesinin krokisi, 'Ntowers nerede' sorusuna cevap olacak fotoğraflar, ntowers'a ulaşım yolları şöyle...

robot otelleri nerede açıldı Haberi

robot otelleri nerede açıldı

Japonya'da robotların islettiği "Hennna" (Tuhaf) adlı otel hizmete açıldı. Müşterileri kapıda bir dinozorun karşıladığı otelde, giriş-çıkış işlemleri dahil her şey robodar tarafından yapılıyor. Huis ten Bosch eğlence parkının bir parçası olan otelde bir gecelik oda fiyatı 9 bin yenden (73 dolar) başlıyor. Bu, Japonya standartları için çok düşük bir rakam. Parkın kurucusu Hideo Sadavva personelin robotlardan oluşmasının maliyeti aşağı çektiğini söylüyor. 


İNSAN OTEL GÖREVLİSİ YOK 

Nagasaki Sasebo'daki otelde robot resepsiyon memurlan ve İngilizce konuşan dinozor robotun yanı sıra Japonca konuşan bir Android de bulunuyor. Giriş işlemlerinde yüz tanıma teknolojisi kullanılıyor ve müşteriler dokunmatik ekrana isimlerini giriyorlar. Müşteriler, bavullarını oda numaralannı yazarak robotlara teslim ediyor. Sensörler, vücut ısısını algılayarak odanın sıcaklığını ayarlıyor. Otelin vestiyerinde, araba fabrikalanndakine benzer bir robot çalışıyor. Huis Ten...