16 / 05 / 2024

rodimood bursa mağaza

rodimood bursa mağaza

Bursa’da Cumhuriyet Caddesi Mağazasını açan RodiMood, Türkiye genelinde 150 mağaza sayısına ulaştı.

FLO, Bursa'da yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden FLO, Bursa’daki yeni mağazasının hizmete açtı.

Media Markt Bursa Özdilek AVM'de mağaza açtı!

Türkiye'nin açık ara lider tüketici elektroniği perakendecisi olan Media Markt, Bursa Özdilek Özlüce AVM'de mağaza açtı.

Hilti 2017’de 4 mağaza açacak!

Global inşaat endüstrisinin jenerik markası Hilti, Samsun ve Bursa’daki ilk mağazalarını açarken, yenilediği İstanbul Maltepe’deki mağazasının kapasitesini de üç kat artırdı. Hilti, 2017’de dört yeni mağaza daha açarak 15 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendiriyor!

Bursa’nın en seçkin bölgelerinden Nilüfer’de yer alan Endülüs Park, mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun şimdi Endülüs Park’ta!

Ayakkabı Dünyası Korupark AVM'de mağaza açtı!

Ayakkabı Dünyası, 2014 yılının son yatırımını Korupark Alışveriş Merkezi'ndeki mağazasıyla Bursa'ya yaptı. Mağazanın kapılarını, değişen konseptiyle yeniden açan firma, 2020 yılına kadar toplam mağaza sayısını 100'ün üzerine taşımayı amaçlıyor.

Panço aynı anda 5 yeni mağaza açtı!

Çocuk giyim markalarından Panço, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır'da olmak üzere aynı anda beş adet yeni mağaza açtı. Panço, şimdi de Van, Bursa, Afyon ve Manisa'da mağaza açmayı hedefliyor.

NT, 5 yeni mağaza açtı!

NT, 5 yeni mağaza açtı, bu ay içerisinde açılacak olan Kırıkkale Podium AVM, Bursa-Nilüfer mağazalarıyla 2014 büyüme hedeflerine yaklaşan NT, mağaza yatırımlarıyla istihdam ve ekonomik canlılık için katkı sağlıyor.

Carrefour Bursa AVM mağaza sayısını artırıyor!

Carrefour Bursa AVM mağaza sayısını artırıyor. Cefic tarafından yönetilen Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi bünyesinde barındırdığı güçlü mağaza karmasını daha da güçlendirmeye hazırlanıyor. AVM ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Samsun Lovelet AVM'deki 42 mağaza açık artırma ile satılıyor!

Katılımlarının Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Gaziantep, İzmir, Şanlıurfa ve Van'dan gerçekleştirileceği ve Samsun2da yer alan Samsun Lovelet AVM'deki 42 mağaza açık artırma ile satışa çıkıyor...

Darty, Eylül'de Bursa'da mağaza açacak!

Haziranda Bodrum'da bu yılki 4. ve toplamda 28. mağazasını açan Darty, eylülde de Bursa'da mağaza açacak

Emsan, İstanbul Süleymaniye ve Bursa Carrefoursa'da iki yeni mağaza açtı!

2011'de Marmara Forum AVM'de açtığı ilk mağazası ile perakende sektörüne giriş yapan Emsan, 2012 için hedeflenen 5 mağaza sayısına ulaşmayı garantiledi

Koçtaş, Adapazarı ve Bursa'da mağaza açtı!

Adapazarı ve Bursa'da iki mağaza birden açan ev geliştirme perakendecisi  açılışına Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç da katıldı...

Doğrucan Mobilya, İzmir Kısıkköy'de 3 mağaza açtı!

İzmir genelindeki mağaza sayısını 8'e çıkaran şirket, çeniş ürün yelpazesiyle 20 bine yakın müşteriye hizmet veriyor

rodimood bursa mağaza Haberi

rodimood bursa mağaza

Bursa Cumhuriyet Caddesi Mağazası ile 150 mağaza sayısına ulaşan RodiMood, büyümeye devam ediyor. Cumhuriyet Caddesi’nde hizmete giren mağaza, bando takımının showları ve ikramlarla bir tören eşliğinde açıldı.


Açılışta konuşma yapan Mağazacılık Operasyon Müdürü İlker Aksoy “Cumhuriyet Caddesi Bursa için önemli bir lokasyon. Bu caddede mağazamızın olması bizim için çok önemliydi. Yeni mağazamız kadın erkek ve çocuk reyonlarıyla toplam 900 metrekare.  150. Rodimood mağazamızı Bursa’da açmaktan mutluyuz.” dedi.


2012 yılı boyunca yeni mağazalar açmaya ve yatırımlarına devam edecek olan RodiMood, Bursa  Cumhuriyet Caddesi mağazası ile tüm Bursalılara  hizmet...