08 / 05 / 2024

Rodman Gil Ostrander biyografi

Rodman Gil Ostrander biyografi

Rodman Gil Ostrander kimdir? Gayrimenkul ve franchise geliştirme alanlarında dünyanın en başarılı uzmanları arasında gösterilen Kanadalı Eğitim ve Yönetim gurusu Gil Ostrander, Coldwell Banker Türkiye kadrosuna dahil oldu. İşte Rodman Gil Ostrander...

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Piyasalarda 8.500 TL'nin etkisi sürüyor! Asgari ücreti bahane edip fiyatı yükselttiler

Her ürüne zam geliyorken Sütte zamdan nasibini aldı.  Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği (ASÜD) Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kazancıgil, Maliyet  zamlarında asgari ücret ve diğer kalemlere gelen yükselişler etkili oldu. dedi.

Akbank'tan 9 ayda 38,2 milyar TL'lik net kar açıklaması

Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, "Son 9 ayda ekonomimize sağladığımız kredi desteğini, 561 milyar Türk Lirasını nakdi olmak üzere, toplam 690 milyar Türk Lirası seviyesine çıkardık" ifadelerini kullandı...

Kavel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kavel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Sultan HAmit Velioğlu, Faruk Kafkaslıgil ve Selçuk Kafkaslıgil ortaklığında kuruldu.

Ayçiçek yağı zammında sorumlu kim? Bakanlıktan o isme soruşturma

Tarım ve Orman Bakanlığı, ayçiçek yağı fiyatlarındaki yükselişin hedefinde olan isim Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği (BYSD) Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil için suç duyurusunda bulundu. Bakanlık, gerekçe olarak da yağ stoğu yokmuş gibi algı oluşturulmasını gösterdi. 

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Akiş GYO Uşaklıgil gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Murat Hazinedar'a haksız mal varlığı davası!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve meclis üyesi Çetin Kırışgil’e haksız mal edindikleri gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık, Hazinedar ve Kırışgil için 8 yıl hapis ve 10 milyon para cezası talep edildi...

Bökeler İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bökeler İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Azam Rostami ve Sahir Kınalıgil tarafından kuruldu.

Bioeasy Biyoteknoloji ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bioeasy Biyoteknoloji ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kazancıgil, Kağan Etka Yörük, Özgür Dodanlıoğlu ve Sinan Dodanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Akiş GYO Uşaklıgil 3206 ada 14 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Rodman Gil Ostrander biyografi Haberi

Rodman Gil Ostrander biyografi

Rodman Gil Ostrander kimdir?

Gayrimenkul ve franchise geliştirme alanlarında dünyanın en başarılı uzmanları arasında gösterilen Kanadalı Eğitim ve Yönetim gurusu Gil Ostrander, Coldwell Banker Türkiye kadrosuna dahil oldu. Peki, Rodman Gil Ostrander kimdir?


18 yaşında girişimcilikle tanışan, 21 yaşından itibaren de gayrimenkul danışmanı olarak gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Ostrander, sırasıyla ofis yöneticiliği, koordinatörlük, koçluk, eğitmenlik, bölge franchise geliştirme uzmanlığı yapmış, daha sonra da Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık Sektörü'nde bizzat ülke örgütleri kurma görevini üstlenmiştir. 


21 ülkede fiilen gayrimenkul franchise örgütlenmesini gerçekleştiren Ostrander, 1998 yılından beri eğitmen ve koç olarak hizmet vermektedir.




Gil Ostrander, Coldwell Banker Türkiye kadrosuna...