15 / 05 / 2024

Rölöve Yapı İnşaat adres

Rölöve Yapı İnşaat adres

Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şahin, Gökhan Keser, İsmail Köksal, Mustafa Harputluoğlu ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Demek Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

3md İç Mimarlık Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Albayrak tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Rölöve nedir? Rölöve nasıl yapılır ve çeşitleri nelerdir?

Rölöve, mimar ve inşaat alanında sıklıkla duyulan bir terimdir. Kent ve arkeolojik yapı çalışmalarında öne çıkan bu kelimeyi yakından incelemek gerekir. Peki rölöve nedir, rölöve nasıl yapılır ve rölöve çeşitleri nelerdir? İşte rölöve terimi ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Külçür Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Külçür ve Zafer Külçür otaklığında kuruldu.

Promet Orman Ürünleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promet Orman Ürünleri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Promet tarafından kuruldu.

Aile Destek Programında son dakika müjdeleri peş peşe geldi! Hesaplara tek tek 1.250 TL yatırılıyor! Sakın kaçırmayın

Aile Destek Programında son dakika müjdeleri peş peşe geldi... Hesaplara tek tek 1.250 TL yatırılıyor... Sakın kaçırmayın...

Aile Destek Programı için adeta Şubat 2023 müjdesi geldi! Hesaplara peş peşe 1.250 lira yatırılıyor! Sakın kaçırmayın

Aile Destek Programı için adeta Şubat 2023 müjdesi geldi... Hesaplara peş peşe 1.250 lira yatırılıyor... Sakın kaçırmayın...

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Calmm Gayrimenkul Yatırım Ve Yapı Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk İsmail Kaptanoğlu tarafından kuruldu.

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gnylm Yapı İnşaat Orman Ürünleri Saç Profil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bayrampaşa'da yapıldı.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Rölöve Yapı İnşaat adres Haberi

Rölöve Yapı İnşaat adres

Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Şahin, Gökhan Keser, İsmail Köksal, Mustafa Harputluoğlu ortaklığıyla 40 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Demek Çıkmazı Sokak'ta kuruldu. 


Rölöve Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusunu teşkil eden başlıca muameleler şunlardır: 1)Konut,işyeri,ticarethane,inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,2)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve montajişleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları fabrikalar, yollar, baraj ve göletler park vebahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.3)Türkiye sınırları içerisinde ve yabancı ülkelerde, resmi ve...