05 / 05 / 2024

roma inşaat Panorama Plus

roma inşaat Panorama Plus

Bursa Gemlik'te yeni başlattığı proje ile inşaat sektöründe adından söz ettiren Rama İnşaat Panorama Plus projesini bu yıl 10.su düzenlenen İstanbul Gayrimenkul fuarında tanıttı.

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı mecliste!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi inşaatının başlama tarihi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

Adıyaman Panorama ve Arkeoloji Müzesi'nin inşaatının ne zaman biteceği ve bölgedeki tarihi eserler için Bakanlık tarafından yapılan çalışmalar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde hayata geçirilen Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor.

İBB'nin sosyal tesis inşaatına iptal davası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesis inşaatı Cihangir Roma Bahçesi’nde devam ediyor. Mahalle sakinleri kamu yararı bulunmadığı gerekçesiyle yürütmenin durdurulması istedi.

Romaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Romaş İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Rıfat Çebi ve Serdar Aydın imzasıyla kuruldu.

Panorama 1326'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan dünyanın en büyük ikinci tam panoramik müzesi ‘Panorama Bursa 1326 Fetih Müzesi’nin, kaba inşaatı tamamlandı. Çatı bölümüne yerleştirilen çelik konstrüksiyonlarla birlikte müze tüm ihtişamıyla ortaya çıktı.

Panorama Bursa 1326'nın inşaatı hızla yükseliyor!

Panorama Bursa 1326'nın inşaatı hızla yükselmeye devam ediyor. İhale bedeli 20 milyon 912 bin TL olan müze için sanatsal çalışmaları ve kamulaştırma bedelleri ile birlikte toplam 35 milyon TL kaynak kullanılacak.

Samsun Panorama 1919 Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, eski Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonu’nun olduğu yere yapılan “Panorama 1919 Müzesi”nin inşaat çalışmalarının bittiğini ve açılışının beklendiğini söyledi.

Cihangir Roma Bahçesi'ndeki sosyal tesis inşaatı meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılması istemiyle İstanbul Cihangir'deki Roma Bahçesinde yapılan sosyal tesis inşaatına ve alandaki arkeolojik kalıntılarla ilgili alınan kararlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ulu İnşaat, Panorama Evleri ile iddialı!

Ulu İnşaat, Antalya Masadağı'nda iki etaptan oluşan Panorama Evleri'nin inşaat çalışmalarını sürdürüyor.

Cihangir'deki Roma Parkı'na inşaat izni çıktı!

Cihangirlerin, yeşil alan kalması için mücadele verdiği alana inşaat izni çıktı. Cihangir'deki Roma Park'ta, 25 Ekim'de başlayan ve arkeolojik kalıntılar bulunmasıyla durdurulan sosyal tesis inşaatına yeniden başlandı.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa'nın fethinin ve Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş hikayesinin özel hazırlanan görsellerle anlatılacağı "Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi"nin inşaatında sona gelindi.

Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından projelendirilen ‘Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nin çelik konstrüksiyon destekli 40 metre çapındaki kubbe kısmının da inşaatına geçildi.

roma inşaat Panorama Plus Haberi

roma inşaat Panorama Plus

Bursa Gemlik'te yeni başlattığı proje ile inşaat sektöründe adından söz ettiren Rama İnşaat Panorama Plus projesini bu yıl 10.su düzenlenen İstanbul Gayrimenkul fuarında tanıttı. Rama İnşaat şirket müdürü Ali Bozdemir fuar çalışmalarıyla alakalı olarak gazetemize yaptığı açıklamada; "Rama inşaat olarak panorama plus projemizle İstanbul'da düzenlenen 10. Gayrimenkul fuarına katıldık. Fuarda projemize talep bir hayli yoğundu. Standımıza gösterilen ilgi bizleri memnun etti. Rama inşaat olarak Bursa'mızı ve Gemlik'imizi tanıtmaya çalıştık. Bir çok kişinin bile Gemlik'ten haberi yokken bizler GemliK'in yaşanılması gereken yer olduğunu ve mükemmel konumu itibariyle tercih edilmesi gerektiğini anlatmaya çalıştık, Umarız geri dönüşler bize ve tüm Gemlik'imize hayırlı olur" dedi. 



Gemlik...