06 / 05 / 2024

Romanya National Arenada son durum ne

Romanya National Arenada son durum ne

Romanya’nın UEFA standartlarındaki en büyük stadyumunun kapısına kilit vuruldu. National Arena'ya sonradan eklenen açılır kapanır çatının ruhsatı olmadığı için, İtfaiye Kurumu, stadyumu mühürledi.

Kalyon İnşaat, Romanya’da üstlendiği boru hattının inşaat projesine başladı!

Kalyon Holding Romanya’da üstlendiği doğalgaz boru hattı projesinde inşaata başladığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Türk müteahhitlik firmaları her zaman kazan-kazan şeklinde iş yapmıştır. Devletler arasındaki ilişkilerimiz de böyle” diye konuştu.

Türkiye’den Romanya’ya doğal gaz ihracatı!

Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke anlaşmaya vardı. Açıklama, BOTAŞ tarafından yapıldı.

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

National Reklam Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Çekmeköy'de Soner Ateş tarafından kuruldu.

National Car Rental Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

National Car Rental Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde Burak Yıldız tarafından kuruldu.

Cengiz İnşaat ve MAPA Romanya'da 1 milyar Euro'luk otoyol projesi üstlendi!

Romanya, son senelerin en önemli altyapı projelerinden birini hayata geçiriyor. Karpat Dağları’nı delecek olan otoyol projesinin kazananı Cengiz İnşaat ve MAPA oldu. 

Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden Altınyıldız Classics, Romanya'daki 5. mağazasını Bükreş Baneasa Shopping City'de hizmete açtı. 

Bh National Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bh National Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Halımeh Safdarı tarafından kuruldu.

Romanya Prensi Paul’e gayrimenkul yolsuzluğu suçlamasından hapis cezası!

Romanya'da Yüksek Mahkeme, Prens Paul ve üç iş adamına gayrimenkul yolsuzluğu suçlaması nedeniyle hapis cezası verdi.

Romanya National Arenada son durum ne Haberi

Romanya National Arenada son durum ne

Romanya’nın UEFA standartlarındaki en büyük stadyumunun kapısına kilit vuruldu. National Arena'ya sonradan eklenen açılır kapanır çatının ruhsatı olmadığı için, İtfaiye Kurumu, stadyumu mühürledi. Romanya Milli Takımı'nın mart sonunda Litvanya ile yapacağı özel maç, Cluj şehrine alındı.


30 Ekim'de meydana gelen gece kulübü yangınında, yangın çıkışının olmaması ve sayısı 63’e yükselen ölümler Romanya’da büyük bir infial oluşturdu. Ruhsatlandırmadaki suiistimaller ve usulsüzlükler tek tek masaya yatırıldı. Onlarca işyeri, eğlence mekanı boşaltıldı. Kapısına kilit vurulan en ilginç yer ise, National Arena. 234 bin Euro'luk yatırımla 2011 yılında hizmete açılan 55 bin kapasiteli stadyum, açılır kapanır tavanın ruhsatı olmadığı gerekçesiyle kapatıldı. Başlangıçta sabit tavan projesiyle ruhsatlandırılan stadyumda, sonradan yapılan değişiklikle açılır kapanır tavan projesi uygulandı. Büyükşehir Belediyesi ise, değişikliğin ilk ruhsatı kapsamadığını gerekçe göstererek...