07 / 05 / 2024

Rönenans Sayfiye teslim tarihi

Rönenans Sayfiye teslim tarihi

Rönenans Sayfiye nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Rönesans Sayfiye Kartal projesi 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

6 adımda evinizi teminat altına alın!

Gayrimenkul sektöründe evlerin teslim edilip, tüketicilerin mağdur edilmemesi için birçok finansman modeli gündeme geliyor. Eğer ev alacaksanız, evinizin hangi modelle teminat altına alındığını araştırmalısınız...

Elite Concept projesinde 36 ay sıfır faiz fırsatı!

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’ de konumlanan projesi Elite Concept’te yeni bir kampanya başlattı. Tapusu hazır ve hemen teslim Elite Concept’te 36 ay sıfır faiz fırsatı sunan Şua İnşaat, kişiye özel ödeme planı da uyguluyor.

Şehit Ahmet Budak'ın ailesi için yaptırılan ev teslim edildi!

Terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit olan Ahmet Budak'ın ailesi için ev inşa edildi. Ev, düzenlenen törenle aileye teslim edildi.

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi geç teslim sorunu!

İleri bir tarihte yapılacak tapu devir işlemi için önceden taraflar arasında imzalan gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinde belirlenen tarih öne sürülerek geç teslim için karşı tarafa dava açılabiliyor..

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 2017!

Zincirlikuyu Propa Plus fiyatları 875 bin TL'den başlıyor. Zincirlikuyu Propa Plus'ta 60 ay sıfır faizle hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Bahçekent Emlak Konutları'ndaki 188 daire açık artırmayla satışta!

Bahçekent Emlak Konutları'nda oturuma hazır ve hemen teslim edilecek 188 dairenin açık artırma ihalesi bugün yapılacak. Projede dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Piazza Rönesans proje teslim tarihi!

Piazza Rönesans proje teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Piazza Evleri'nde daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Elazığ'da depremzedeler için yaptırılan konutlar teslim edildi!

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde depremzedeler için yaptırılan son 48 konut daha sahiplerine teslim edildi. 2010 yılında birçok evin hasar gördüğü depremle ilgili daha öncede bin 100 konut yapılarak sahiplerine verilmişti.

Temel Bulut hakkında yakalama kararı!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası bugün görüldü. İşte, teslim edilmesi gereken binlerce konutun bulunmasıyla yargılanan Bulut İnşaat davasında son durum...

Rusya inşaatta Türk işçi çalıştırabilecek şirketler listesi genişletti!

Rusya Hükümeti, Türk vatandaşlarını işe alabilecek şirketler listesini genişletti. Kararnamede, belirlenen projelerde Türk işçi çalıştırmasına izin verilen şirketlere, Rönenans İnşaat, Gama, Limak, IC İçtaş gibi bazı şirketler de eklendi.

Rönenans Sayfiye teslim tarihi Haberi

Rönenans Sayfiye teslim tarihi

Teslimlerinin 2015 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Sayfiye projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Rönenans Sayfiye nerede sorusunun cevabından önce projenin detayları hakkında bilgi veredelim.


Kartal Sayfiye projesinde sauna, fitness, yoga, pilates odaları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilen çok amaçlı saha, sinema salonu, çardaklar, yürüyüş alanları, koşu parkurları ve çocuk oyun alanları yer alıyor.


Rönenans Sayfiye nerede sorusuna Balcıdere Sokak No:2 Yakacık-Kartal/İstanbul yanıtı veriliyor. Proje 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı.


Kartal Sayfiye Evleri'ndeki 1+1 daireler 79, 86 metrekare, 1,5+1 daireler 76,45 metrekare, 2+1 daireler 103,34 metrekare - 120,05 metrekare - 115 metrekare, 2,5+1 daireler 171,38 metrekare - 134,6 metrekare, 3+1 daireler ise 163,68...