09 / 05 / 2024

rönesans enr

rönesans enr

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Rönesans İnşaat Avrupa'nın en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi oldu!

Dünya genelinde çok sayıda konut projelerini üstlenen Rönesans İnşaat  ENR’ın ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri’ listesinde, dünyanın en büyük 28'inci, Avrupa'nın ise en büyük 9'uncu müteahhitlik şirketi olarak yer aldı.

Rönesans İnşaat dünyanın en büyük 23'üncü müteahhitlik şirketi!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2020 listesinde 23’üncü sıraya yükseldi.

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Rönesans, dünyanın en büyük 36. müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat,ENR'nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2018 yılı listesinde 36’ıncı oldu. 2017 yılında toplam 4,2 milyar dolar gelir elde eden şirketin uluslararası projelerinden elde ettiği rakam ise 3,64 milyar dolar.

Rönesans Holding dünyanın en büyükleri arasında!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 38. sırada yer aldı.

Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu!

Rönesans Holding, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 44. sırada yer aldı. Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi oldu.

Rönesans, Avrupa’nın en büyük 10'ncu inşaat şirketi oldu!

Rönesans, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” listesinde 53’üncü sıradan 37’inci sıraya ilerledi.

Rönesans ilk 5 firma arasına girmeyi hedefliyor!

ENR 250 listesinde 53'üncü olan Rönesans'ın hedefi ilk 5'e girmek. 37 bin çalışanı bulunan şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Süha Günel, "Bunun için 200 bin çalışanımız olmalı" dedi

Rönesans Gayrimenkul İzmir Gaziemir arsa ihalesini aldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş bağlı ortaklıklarından Esentepe Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş ihaleyi 38 milyon TL bedelle aldı...

Rönesans’ın Mecidiyeköy ofislerinde kiralamalar devam ediyor!

Rönesans Gayrimenkul’un Mecidiyeköy’de yükselttiği ofis projesi RönesansBiz’de ofis kiralamaları devam ederken, projede fırsatlar devam ediyor...

Rönesans Gayrimenkul 2012 brüt satışı toplam 66 milyon 297 bin!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş tarafından geçici gelir vergisi beyannamesi bildirildi...

Rönesans GYO'nun 85 bin liralık 12. kupon ödemesi yapıldı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 850 bin TL'lik 12. kupon ödemesi bugün itibariyle yapıldı...

rönesans enr Haberi

rönesans enr

Türkiye inşaat sektörünün öncü kuruluşlarında Rönesans, yurt dışında gerçekleştirdiği projelerle, bu sene de kendi sektörünün küresel ligindeki güçlü konumda yer aldı. Rönesans İnşaat, 1917 yılından bu güne dek hayatını sürdüren uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR (Engineering News Record) tarafından, müteahhitlik firmalarının ülkeleri dışındaki faaliyetlerinden elde ettikleri yıllık gelirleri esas alarak yayınladığı ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesinde, 28’inci sırada yer aldı. Rönesans İnşaat, aynı zamanda Avrupa’nın en büyük 9’uncu müteahhitlik şirketi olarak yer alırken Türk şirketleri arasındaki liderliğini de devam etti.

Gelirinin yüzde 70’i yurt dışındaki projelerden

Türkiye’nin küresel anlamda en hızlı büyüyen şirketlerinden biri olan Rönesans’ın 2020 yılı sonu uluslararası konsolide cirosu 3,6 milyar dolar oldu.Farklı coğrafyalarda toplam 28 ülkede faaliyet gösteren Rönesans İnşaat, gelirinin yüzde 70’ini...