01 / 05 / 2024

Rönesans Gayrimenkulden fotoğraf yarışması

Rönesans Gayrimenkulden fotoğraf yarışması

Rönesans Gayrimenkul fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar yine Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet 'ler ile Piazza AVM 'lerinde sergilenecek.

KVKK duyurdu! Kripto hesaplarına ilişkin kimlik ve fotoğraf kararı...

KVKK, kripto hizmet sağlayıcılarının kimlik ve fotoğraf bilgileri almasının kanunlara aykırı olmadığına karar verdiği kaydedildi. 

Performansı ile dillere düşen Redmi K60 Ultra fotoğrafı sızdırıldı!

Özellikleriyle göz kamaştıran bir amiral gemisi Redmi K60 Ultra, son sızan bilgilere göre, cihazın fotoğrafı da gün yüzüne çıktı.  İşte Redmi K60 Ultra'nın teknik detaylarına dair bazı ayrıntılar...

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.

“Utanmıyor musun bu fotoğrafı çekmeye?!” mesajıyla banka hesaplarınız boşalabilir! Aman dikkat! Canınız yanmasın!

Telefonunuza gelen ‘Utanmıyor musun bu fotoğrafı çekmeye, bu fotoğraftaki kişi sen misin?’ mesajı ile ansızın geri dönüşü olmayan bir tuzağın içine düşebilirsiniz. Marmara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ali Murat Kırık vatandaşları uyardı.

Vekalet nasıl verilir? Vekaletnamede fotoğraf gerekir mi?

Vekalet nasıl verilir? Vekaletnamede fotoğraf gerekir mi? soruları sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Media Markt'ta Canon Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi satışta! İşte 26 Mart 2022 fiyat bilgisi...

Teknolojik ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunmaya devam eden Media Markt, Canon Dijital Kompakt Fotoğraf Makinesi'ni satışa çıkardı. İşte ürün ve fiyat bilgisi...

Emlak ilanlarında fotoğraf kalitesi hayati önem taşıyor!

Aylık 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 7,5 milyon ziyaretçi rakamıyla emlak seri ilan sektöründeki lider platform Emlakjet yaptığı özel araştırmada fotoğraf kalitesinin ev arayan vatandaşlarının yüzde 85'i için önemli olduğu sonucuna ulaştı. 

Tapuda fotoğraf kalktı, yük azaldı!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından yürütülen tapu senetlerinin üzerine fotoğraf yapıştırılması şartının kaldırılmasıyla 158 milyon lira tasarruf edilecek.

Tapu senedinde artık fotoğraf olmayacak!

Yönetmelikte yapılan değişiklikle, tapu işlemlerinde resmi senetlerin üzerine fotoğraf yapıştırılması şartı kaldırıldı

Dekar'dan Osmanlı İmparatorluğu'nda Fotoğrafçılık eserine destek!

Dekar Yapı ve Yatırım kuruluşunun 10. yılında Engin Özendes'in "Osmanlı İmparatorluğu’nda Fotoğrafçılık" isimli eserine destek verdi. 

Cem Argun inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor!

Cam kemik hastası 46 yaşındaki Cem Argun, mimari tasarımlara ve inşaata olan aşkını 15 yıldır fotoğraf çekerek yaşıyor. Cem Argun: "İnşaat firmalarının teslim projeleri öncesi sergilerinde benim de fotoğraflarım yer alıyor. Bu benim için güzel bir başarı" dedi.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

21 bin fotoğraf karesiyle 4 Mevsim İstanbul belgeseli!

Yönetmen Cüneyt Karaahmetoğlu, "5 Asır Sonra Sinan'ın Minarelerinden 4 Mevsim İstanbul" belgeseliyle, İstanbul'un 4 mevsimini anlattı. İşte 21 bin fotoğraf karesiyle 4 Mevsim İstanbul belgeseli...

Rönesans Gayrimenkulden fotoğraf yarışması Haberi

Rönesans Gayrimenkulden fotoğraf yarışması


Rönesans Gayrimenkul Yatırım bünyesindeki alışveriş merkezlerinin. Yaratıcı Çocuklar Derneği ve Fotopya işbirliği ile gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmalarının 3.'sü düzenleniyor. Bu yıl ki "Çocuk Hakları Kareleri" konulu yarışmada dereceye giren fotoğraflar yine Rönesans'ın ülke geneline yayılmış, İstanbul'daki Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet'ler ile Samsun, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'daki Piazza AVM'lerinde sergilenecek. 

Geçtiğimiz senelerde "Gülümseten Kareler" ve "Dostluk Kareleri" konulu fotoğraf yarışmalarına gösterilen yoğun ilgi nedeniyle bu yıl üçüncüsü düzenlenecek yarışmanın son başvuru tarihi ise 17 Nisan 2015. Yarışmanın sonunda da farklı kategorilerdeki tam 69 eser sahibi, toplamda 22 bin 650 TL'lik ödülün sahibi olacak. Çocuk Hakları ile ilgili toplumda bilinç oluşturmayı ve çocuk haklarının önemine dikkat çekmeyi amaçlayan "Çocuk Haklan" isimli fotoğraf yarışması, "18 yaş üstü", "Lise 9-12. sınıf...