09 / 05 / 2024

Rönesans geleceği tasarla yarışması

Rönesans geleceği tasarla yarışması

Gençlerin yenilikçi fikirlerini önemsediklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi ve Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, bu yıl dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında 53'üncü sıraya yükseldiklerini söyledi.

Türkiye Hazır Beton Birliği inşaat sektörünün geleceğini iyi görmüyor! 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Hazır Beton Endeksi” 2024 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat sektörünün geleceğine dair iyimserliğin henüz oluşmadığı belirtildi.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Bin kişiye mezar olan Rönesans Sitesi'nde son dakika gelişmesi! 4 kişi daha tutuklandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Hatay'da depremlerde yıkılan ve yaklaşık bin kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Sitesi'nin gözaltına alınanlardan 4 kişi tutuklandı.

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Ekonomist Özgür Demirtaş'tan çarpıcı uyarı: Türkiye'nin ekonomik geleceği tehlikede!

Ekonomist Özgür Demirtaş, Türkiye'nin ekonomik geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. YouTube'da yayınlanan video, izlenme rekorları kırdı. İşte ayrıntılar...

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika! Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı! Doları olanlar dikkat!

Gümbür gümbür gelen dolar kurunda son dakika... Doların geleceği en yüksek rakam tek tek açıklandı... Doları olanlar aman dikkat...

22 TL'yi geçen doların geleceği rekor rakam resmen belli oldu! Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı! 

Seçimğin ardından gaza basan dolar kurunda yükseliş devam ediyor. Dolar bugün 22 TL'yi geçti. Doların geleceği rekor rakam belli oldu. Yatırımcılar şimdiden bu rakamı konuşmaya başladı.

1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti

Altından sonra en çok yatırım gümüşe yapılıyor. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor. 1 gram gümüşün geleceği rakam görenleri şok etti! Bu rakamı gören yatırımcılar gümüşe hücum etti.

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Gümüş alalım mı, bekleyelim mi? Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rekor...

Yatırımcılar elindeki birikimi ile yatırım yapmak için araştırmalarına devam ediyor. Altın fiyatlarının rekor seviyelere çıkması ile gümüşe yönelmeyi düşünenler ''Gümüş alalım mı bekleyelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.  Gümüşün geleceği bu rakamı görünce yerinizde duramayacaksınız! İşte rek

Doların 4 gün sonra geleceği rakam şimdi açıklandı! Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların geleceği rakam şimdiden belli oldu. Dolar yatırımcıları bu habere bakmadan dövizciden içeri girmeyin. Dolar seçimden sonra ne kadar olacak?

18 TL sınırına dayanan gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı! Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Gümüş fiyatları bugün serbest piyasada 18 TL sınırına dayandı. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusunun araştıran yatırımcılar için gümüşün geleceği rekor rakam açıklandı.  Elinde gümüş olanlar hemen bu tarihi not alın!

Rönesans geleceği tasarla yarışması Haberi

Rönesans geleceği tasarla yarışması


Rönesans Holding, Türkiye genelinde farklı üniversitelerde eğitim alan 15 mimar ve mühendislik öğrencisini İstanbul'da bir araya getirdi. Şirketin inşa ettiği Leed sertifikalı projelerin tanıtıldığı etkinlikte yalın inşaat, yapı bilgi modellemeleri ve çevre dostu bina tasarımları hakkında beyin fırtınası yapıldı. Gençlerin, "sürdürülebilirlik" ve "çevre dostu sistemler" konularındaki yenilikçi fikirlerini önemsediklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi ve Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, bu yıl dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında 53'üncü sıraya yükseldiklerini söyledi. 

19 ilde 27 üniversiteye gitti Başarının anahtarının yenilikçi ve sürdürülebilir politikalar izlemek olduğuna vurgu yapan Günel, "Gençlerle bir araya gelip onların da bu duyarlılığını ortaya koymak için 'Yeşil Bina ve Çevre Dostu Sistemler' temalı bir yarışma düzenledik. Yarışma kapsamında 19 ildeki 27 üniversitede seminerler düzenledik" diye...