02 / 05 / 2024

Rönesans Holdingden 1 milyar dolarlık yatırım

Rönesans Holdingden 1 milyar dolarlık yatırım

Rönesans Holding’e bağlı Rönesans Endüstri Tesisleri’nin Kawasaki Heavy Industries LTD ile konsorsiyum olarak müteahhitlik işlerini üstleneceği, doğalgazdan benzin üretecek dev projenin toplam büyüklüğü yaklaşık 1,5 milyar dolar olacak...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Rönesans, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ni 1.6 milyar TL'ye inşa edecek!

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi inşaat işini 1 milyar 577 milyon TL bedelle Rönesans Holding'in aldığı açıklandı...

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Rönesans Holding en’lerin ve ilk’lerin şirketi!

Rönesans Holding, dünya genelince ilk ve enleri gerçekleştirmesi ile tanınıyor. Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölesi’nde 2018 sonunda açıklanan 1,3 milyar dolarlık polipropilen tesisi inşaatı, Rönesans’n Türkiye’de gerçekleştirdiği bir diğer liste başı proje olacak…

Rönesans 1,5 milyar TL'yi aşmayacak borçlanma aracı ihraç edecek!

Rönesans Holding, 7 Ocak 2019 tarih ve 2 nolu Yönetim Kurulu toplantısında 1 milyar 500 milyon TL tutarı aşmayacak şekilde, borçlanma aracı ihraç edilmesi amaçlı SPK' ya başvuru yapılmasına karar verdi...

Rönesans Holding'ten Cezayir’e 1.2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ile Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde 1.2 milyar dolar yatırım yatırıma hazırlanıyor. Firma, bölgede polipropilen üretim tesisi kuracak.

Rönesans Holding Ceyhan’da petrokimya tesisi kuracak!

Rönesans Holding, Cezayir’in milli enerji şirketi Sonatrach ortaklığıyla Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi’nde,  1,2 milyar dolar yatırımla polipropilen üretim tesisi kuruyor. 

Rönesans 200 milyonluk tahvilin 1. kupon ödemesini yaptı!

Rönesans Holding, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) TRSRNSH22023 ISIN kodlu tahvilin 1.kupon ödemesi hakkında açıklama yaptı.

Rönesans Holding 2017 finansal tablo!

Rönesans Holding'in 1 Ocak 2017-31 Aralık 2017 mali yılına ilişkin sorumluluk beyanı ve finansal tablosu yayınlandı.

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

Rönesans Holding 4,1 milyar TL'lik faiz ödemesi yaptı!

Rönesans Holding, tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Rönesans Holding 4,1 milyar TL'lik faiz ödemesi yaptığını açıkladı. 

Rönesans, Rusya’da 1.7 milyar dolarlık usulsüz transferle suçlandı!

Rusya’da önemli projelere imza atan Rönesans İnşaat’ın St. Petersburg şehrinde bulunan merkez ofisine, Rusya Federal Güvenlik Servisi baskın düzenledi. Şirketin, yurtdışına 1.7 milyar dolarlık transfer gerçekleştirdiği iddia edildi. Rönesans ise suçlamaları reddetti.

Rönesans Holdingden 1 milyar dolarlık yatırım Haberi

Rönesans Holdingden 1 milyar dolarlık yatırım

Rönesans Holding, dünyanın doğalgazdan benzin üretecek en büyük tesisine ‘imzasını’ atmaya hazırlanıyor. Rönesans Holding’e bağlı Rönesans Endüstri Tesisleri’nin Kawasaki Heavy Industries LTD ile konsorsiyum olarak müteahhitlik işlerini üstleneceği, doğalgazdan benzin üretecek dev projenin toplam büyüklüğü yaklaşık 1,5 milyar dolar olacak.


Dünyada bu büyüklükte ‘ilk’ olma özelliğini taşıyan Gas to Gasoline (GTG) projesinin temel atma töreni 26 Ağustos günü Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguly Berdimuhamedow ve Türkmen bakanların katılımı ile yapıldı. Törende Türkmenistan’ın üst düzey bürokratları, büyükelçiler ve Rönesans Endüstri Tesisleri ile Kawasaki Heavy Industries LTD firmalarının üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.


Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak törende yaptığı konuşmada tarihi bir güne tanıklık edildiğini vurgulayarak, “Petrol ve gaz sektörünün geliştirilmesinde Türkmen devletinin ‘açık kapılar’ politikası büyük öneme sahiptir. Biz sanayi...