27 / 04 / 2024

Rönesans İzmir satılık daire

Rönesans İzmir satılık daire

Satışlarının 2015 yılı sonunda başlaması planlanan İzmir Konak projesinde residence, daire, alışveriş merkezi ve ofisler yer alıyor. Proje 2 konut ve 1 ofis kulesinden oluşuyor. Peki İzmir Konak projesi nerede?

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Fors İzmir satılık daire fiyatları!

Fors İzmir satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Fors İzmir satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Kuzey Şehir Koru İzmir satılık!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Koru'da satışlar başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kuzey Şehir Koru İzmir satılık daire fiyatları...

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Alsancak Yenitepe İzmir satılık!

Alsancak Yenitepe İzmir satılık daire alternatifleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor.20 blok olarak hayata geçirilen proje İzmir Alsancak Uzundere'de yükseliyor...

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları!

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. İzmir'de hayata geçirilen İdeal Ofis projesi zemin + 7 kat olarak planlandı...

Ömür İstanbul Esenler satılık daire!

Toplam 218 konut ve 3 dükkandan meydana gelen Ömür İstanbul projesi İstanbul Esenler'de Turgut Reis Mahallesi'nde yükseliyor. Ömür İstanbul Esenler satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Rönesans İzmir satılık daire Haberi

Rönesans İzmir satılık daire

EAA Emre Arolat Architects imzası taşıyan Rönesans İzmir Konak projesinde Tekfen-OZ ve Rönesans'ın yüzde 50 ortaklığı bulunuyor. Proje 38 bin 781 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


"Rönesans İzmir nerede?" sorusuna Bornova, Karşıyaka ve Konak çevre yollarının kesişim noktasında, yeni kent merkezinde yanıtını verebiliriz. Proje 1 ofis ve 2 konut bloğundan meydana geliyor.


Daire, residence, alışveriş merkezi ve ofislere yer verilen Tekfen Rönesans İzmir projesinde rezidans ve ofis blokları 60 bin metrekare, alışveriş merkezi ise 140 bin metrekare büyüklüğe sahip. 


Karşıyaka, Bornova ve Konak çevre yollarının kesişim noktasında, yeni kent merkezinde yükselen Rönesans İzmir Tekfen projesi Konak İlçesi Çınarlı Mahallesi'nde, kuzeyde Ankara Caddesi, batıda Ozan Abay Caddesi ve 1587. Sokak arasındaki arazi üzerinde yükseliyor.


Rönesans İzmir nerede?


İzmir Konak iletişim

Telefon: 0212 241 06 03

Web...