11 / 05 / 2024

Rönesans Mimari İnşaat iletişim

Rönesans Mimari İnşaat iletişim

Rönesans Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Cucu, Savaş Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Kasım'da Beykoz, Kavacık Mahallesi'nde kuruldu.

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Rönesans Rezidansın yıkılma nedeni ortaya çıktı! Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek anlattı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da bulunan 240 daireli Rönesans Rezidans bilindiği üzere yerle bir olmuştu. İşte Rönesans Rezidansın neden yıkıldığına dair detaylar!

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Estetik İnşaat Dekorasyon Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şile'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Avcı tarafından kuruldu.

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rg Construction Mimari İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürbey Aydemir ve Rıfat Kısar ortaklığında kuruldu.

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hancı Haddecilik Hazır Beton Hafriyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ayşe S. Osmanağaoğlu ve Cantuğ Gökdere ortaklığında kuruldu. 

En Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

En Mimari İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gökhan Tüzen ve Murat Güven ortaklığında kuruldu. 

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayır Konut Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Şükrü Bayır ve Tuğrul Bayır ortaklığında kuruldu.

Rönesans Gayrimenkul 3.5 milyon TL'lik kupon ödemesi yaptı!

Rönesans Gayrimenkul'ün ihraç ettiği TRSRSGY21818 ISIN kodlu 100 milyon TL nominal değerli tahvilin 3 milyon 540 bin TL tutarındaki ödemesi yapıldı.

Ekols Yatırım Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekols Yatırım Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmad Tawfik A Alkusayer tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Rönesans Mimari İnşaat iletişim Haberi

Rönesans Mimari İnşaat iletişim

Rönesans Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Cucu, Savaş Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu. 


Rönesans Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatları yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde inşaatlar yapmak veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı inşaatlar yapmak, satmak. 2-) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak, müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...