05 / 05 / 2024

rönesans rusya projesi

rönesans rusya projesi

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Türk müteahhitler 28,5 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk müteahhitlik sektörü yurt dışında çok önemli projelere imza atıyor. Türk firmalar bugüne kadar 28,5 milyar dolar tutarında 650 iş ve alışveriş merkezi projesi üstlendi.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Rönesans’ın Rusya’daki projesine yeni ödül!

Rönesans Holding tarafından Moskova'nın iş ve yaşam merkezini bir araya getiren Moscow City'de hayata geçirilen Neva Towers, CRE All-Russia Awards 2020’den iki ödülle birden döndü.

Rönesans Holding'in Rusya'daki Hayal Adası Parkı açıldı!

Rusya’da Türk şirketi Rönesans tarafından yapılan “Hayal Adası” Parkı açıldı...

Rönesans Holding, Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksini inşa etti!

Rönesans İnşaat, Moskova Sheremetyevo Havalimanı'nın 15 milyon kapasiteli B tarminalini inşa etmişti. Havalimanı'nın C Terminalinin tamamlanmasıyla Rusya'nın en büyük havaalanı kompleksi tamamlanmış oldu...

RDIF ile Rönesans Holding eğitim ve araştırma hastaneleri kuracak!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak yaptığı açıklamada "Rönesans’ın Türkiye’de sağlık sektörü, medikal inşaat ve sağlık işletmelerinden elde ettiği tecrübeyi, bu projeyle birlikte Rusya’ya taşıyacağız." dedi.

Rönesans Holding, Rusya'da 15 sağlık merkezi inşa edecek!

Rusya Doğrudan Yatırım Fonu Başkanı Dmitriyev, "Rönesans Holding, Rusya’nın farklı bölgelerinde 15 sağlık merkezi inşa edecek" dedi...

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Rönesans polipropilen tesisi imza töreni 28 Kasım'da!

Rönesans Holding, Sonatrach ve Bayegan Ortaklığında Polipropilen Üretim Tesisi Projesi İmza Töreni 28 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Rönesans Holding Kanal İstanbul'a talip!

Rönesans Holding ve Rusya Rönesans İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Düzyol, İstanbul'a ikinci bir Boğaz getirecek olan Kanal İstanbul ihalesi için çalışma yaptıklarını açıkladı...

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor!

1993 yılında kurulan ve bugüne kadar Türkiye ve Rusya'nın yanı sıra Avrupa'daki hızlı büyüyüşüne de devam eden Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor. 

Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı!

Rönesans Piazza Maltepe projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı 543 bin TL'den başlıyor.

rönesans rusya projesi Haberi

rönesans rusya projesi

Moskova'nın iş ve yaşam merkezini buluşturan Moscow City'de 1,2 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen Neva Towers, 345 metre yüksekliğe sahip 79 katlı bir konut binası ve 65 katlı bir ofis binası olmak üzere iki çok katlı yüksek binadan oluşuyor. Neva Towers’ta uygulanan mimari ve proses çözümleri, dünya standartlarında ofisler için en yüksek gereksinimleri karşılamak üzere tasarlanarak şirketin gelecek vizyonunu da yansıtıyor. CRE All-Russia Awards 2020’de, En İyi Karma Proje ve Yılın En İyi Anlaşması ödüllerine layık görülen Neva Towers’a ödülleri, 24 Eylül akşamı Moskova’da düzenlenen ödül töreninde verildi.

Rusya’da gayrimenkul sektörün kanaat önderlerinin inisiyatifi ile başlatılan CRE All-Russia ödülleri, 2003'ten beri gayrimenkul sektöründeki en önemli ve prestijli ödülü oluyordu. Dünyanın 28 farklı ülkesinde faaliyette bulunan ‘en’lerin şirketi Rönesans, hayata...